Şimdi Ara

Banyoda kaç dakika duruyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
134
Cevap
2
Favori
6.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akillicino34

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

15 dk malum iş? ölmüşsün toprak atanın yok

Kaç dakka olması lazım ? o değil ben genç biriyim. Anında kalkıyo zaten . Başkaları gibi 2 saat kaldırıp zevk almak için uğraşmıyorum.

ondan sonra günde 5 posta atıyorum yardım diye ağlıyorsunuz bir kere yapıcaksın tam yapıcaksın

• Dalga mı geçiyonuz lan? 50 dakika nedir ya, en fazla 5 dakika sürmeli. Masturbasyon yapacaksan duştan önce yap.
  • Erken Boşalma Tanımlanmayan Erkelerin İse Ortalama 9 Dakikada Boşaldığı Belirlenmiştir.

Bazı bilimsel çalışmalar, Türklerin ortalama boşalma süresini 3,7 dakika, Almanların ortalama boşalma süresini 7 dakika, Amerikalıların 14 dakika olduğunu göstermiştir.Mastürbasyonun sırasında erken boşaldığını tariflenmesine göre tanı konulamaz. Erken boşalma yakınması mastürbasyon sırasında gerçekleşen boşalmanın süresi ile alakalı değildir.

Daha fazlası için :http://www.sifamarket.com/hastaliklar/normal-bosalma-suresi.html
  • Eskiden 1 saat duruyodum hemen hemen.Gusül'ü çok yavaş alıyodum onu hızlandırdım.Artık 30 dk'da çıkıyom.
  • 50 dakika nedir lan bir banyo için Maks 10 dk benim (Her gün)
  • 25 30 DK
  • 30 45 dk arası. Fapfap yapmazsam 20 25 dk

• 1 saat

• quote:

Erken Boşalma Tanımlanmayan Erkelerin İse Ortalama 9 Dakikada Boşaldığı Belirlenmiştir.

Bazı bilimsel çalışmalar, Türklerin ortalama boşalma süresini 3,7 dakika, Almanların ortalama boşalma süresini 7 dakika, Amerikalıların 14 dakika olduğunu göstermiştir.Mastürbasyonun sırasında erken boşaldığını tariflenmesine göre tanı konulamaz. Erken boşalma yakınması mastürbasyon sırasında gerçekleşen boşalmanın süresi ile alakalı değildir.

Daha fazlası için :http://www.sifamarket.com/hastaliklar/normal-bosalma-suresi.html

Benim bahsettiğim şey tam doyuma ulaşmadan kendini sıkarak boşalırsan gün içinde 2. hatta üçüncüyü yapma ihtiyacı hissedersin ve buda ilerde erken boşalma olarak geri döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodplus -- 24 Ağustos 2014; 18:18:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodplus

quote:

Erken Boşalma Tanımlanmayan Erkelerin İse Ortalama 9 Dakikada Boşaldığı Belirlenmiştir.

Benim bahsettiğim şey tam doyuma ulaşmadan kendini sıkarak boşalırsan gün içinde 2. hatta üçüncüyü yapma ihtiyacı hissedersin ve buda ilerde erken boşalma olarak geri döner

evet, 3 posta atıyore ben.. Abi sen kaç dakka sürüyo merak ettim şimdi

• Ya sen onlara bakma 15 dk mı demiş, izlemeyi azaltın biraz sonra kamera önündekileri gerçek sanıyorsunuz.

• Benim 1 saat olduğu oluyor bazen ve kaynar suyla yapıyorum. Yardım edin nasıl normale döncem kötü bir iş de yapmıyorum 1 saatte sadece saçıma şampuan sürüyorum yıkıyorum yaptığım tek şey bu baka bişiy hatırlamıyorum. İlk 5 dk suyu ısıtıyorum kalan 55 dakika kaynar su ile devam ediyorum. Sonrasında biri banyoya girdiğinde "oouuf bu ne lan yine mi kaynar su ile yaptın" diyor. Alıştım artık soğuk ile yapmayı da denedim ama donuyorum dayanamıyorum soğuğa yardım ediin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vagabond42

Benim 1 saat olduğu oluyor bazen ve kaynar suyla yapıyorum. Yardım edin nasıl normale döncem kötü bir iş de yapmıyorum 1 saatte sadece saçıma şampuan sürüyorum yıkıyorum yaptığım tek şey bu baka bişiy hatırlamıyorum. İlk 5 dk suyu ısıtıyorum kalan 55 dakika kaynar su ile devam ediyorum. Sonrasında biri banyoya girdiğinde "oouuf bu ne lan yine mi kaynar su ile yaptın" diyor. Alıştım artık soğuk ile yapmayı da denedim ama donuyorum dayanamıyorum soğuğa yardım ediin

İlk once ılık bi suda yap, sonra gittikçe o ılık suyu soğuk suya cevir. Belki bi bakmisin buz gibi suda banyo yapmisin. Zaten deniz gibi girince soğuk geliyor, sonrada sıcak gibi geliyor.

• akillicino34 A kullanıcısına yanıt
    Sorun orda işte ılıkda da üşüyor, duramıyorum. Deniz de su sıcaklığı 30 derece falansa titreyerek girerim altındaysa imkansızdır benim için 2 dakikadan fazla duramam.
  • 25 dk

• 25 dk
  • 20-30 dk. falan.
  • Yarım saati geçmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok a duranlara sesleniyorum . siz hiçmi gusul abdesti filan almıyonuz?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.