Şimdi Ara

Banyo yaparken kaydı, şişenin üstüne düştü!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
1.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adana'da karpuzculuk yapan 43 yaşındaki adam, karpuz sattığı yerin bir bölümünü branda ile banyo haline çevirdi. Vatandaş banyo yaparken yarım litrelik pet şişenin üzerine düştü.

Şişe makatına giren karpuzcu, şişeyi çıkarmayı başaramayınca bağırarak yardım istedi. Vatandaşın yardımına yan komşusu koştu.

Üzeri havlu ile örtülen adam hastaneye götürüldü. Yapılan operasyonla şişe çıkarıldı. 43 yaşındaki adamın ifadesinde, “Banyo yaparken şişenin üzerine düştüm. Sabunluymuş, makatıma girdi” dediği belirtildi.

Neşet Karadağ / Habertürk

http://gundem.milliyet.com.tr/banyo-yaparken-kaydi-sisenin-ustune-dustu-/gundem/gundemdetay/12.08.2012/1579815/default.htm?ShowPageSkin=1
  • Bahaneye bakar mısın ya: "sabunluymuş..."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu iki olduYok arkadas bu bir fantazi heralde.

• Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana Adana
  • ADANA...
  • İyi karpuzun ustune dusmemis

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tövbe estağfurullah
  • Yardımına Komşular Koştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shape Of My Heart

İyi karpuzun ustune dusmemis

Bunu yazmak icin girmistim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah korusun beyler böyle şey olmaz yahu irkildim bana girse o şey ölürdüm heralde
  • makat ne ya
  • göbek deliği

• bir adana klasiği daha
  • Benim anlamadığım şişe kendi kendinemi sabunlanmış
  • Adana fantezi'de sınır tanımıyor.
  • o şişenin orada ne işi var hemde sabunlu hemde adana da hemde iphone 5 çıkmamışken hemde galaxy8 piyasadayken ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR ERROR
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.