|
Çok uğraştırdı. Bu işlem için iyi bir tornacı ve kaynakçı bulmanız lazım. Sabır lazım. Motivasyon lazım. Güç lazım. Alet edevat lazım, ve bol bol zaman lazım. Videoyu neredeyse 8x hızlandırdım ve buna rağmen 33 dakikalık bir toplama ve restorasyon videosu oldu. İnsanı üzen şey ise; bu kadar emeğin boşa gidecek olması çünkü bu tarz videolar ve kanallar pek ilgi görmez. Nelerin ilgi gördüğünü ise biliyoruz. Ahlaksızlık maalesef Tüm yapım aşamaları videom Çamaşır makinesi tambur demiri (Şaft) kırılması sonucunda hurdaya ayrılan makineyi sökerek bir video çekmişti. İçi paslanmış ve bir çok parçası kullanılamaz haldeydi.
Bu makine için zaman ayırarak üçgen demirini (Örümcek) sıfırdan imalatını yaptım ve dünyada bu ilk oldu. Daha önce kimse böyle bir işe kalkışmamıştı (miele için). Çok yorucu bir çalışma oldu ancak sonuçları tatmin ediciydi. Bu arada videoda belirtmemişim. Videoda mil altında kullandığım mıknatıs tambur ve mil arasındaki mesafeyi tam olarak ayarlıyor. 1 santimetre 8 milimetre.
Videomda tüm bakım, boya, zımpara, Spider yapımı ve çamaşır makinesinin toplanma aşamalarını izleyebilirsiniz.
Yaklaşık olarak 34 dakikalık bir video oldu. Hızlandırılmış olarak izlediğiniz bu videoda gerçek zamanlı emek bunun en az 100 katı.
Keçe ve rulman ölçüsü alma videom
https://youtu.be/KHK2kNnHE7w?si=v_f_RxiIO2PG-drw
Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli.
Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim.
#keşfet
#çamaşırmakinesi
#nasılyapılır
#miele
#kendinyap
#tamirat https://www.youtube.com/watch?si=eu3unYs9dhhtcjC_&v=ZMIPjVyjwSo&feature=youtu.be |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt