|
Uzun zamandır Türk Telekom 1Gbit fiber kullanıyorum, özellikle steam dowload olsun, başka yerler olsun hızlardan şikayetçiyim vardığım sonuç, bildiğiniz bant daraltması yapıyorlar, STEAM üzerinde inceleyince, hızı 80Mbps limitine sabitlemişler, 800 değil yanlış anlamayın 80. İnternet sitelerinde dolaşırken bile hafif kasma var, yani ISP bir kontrol falan yapıyor, filitre cart curt, hızı düşürelim mi ne kadar düşürelim vs., muhtemelen daha başka şeyleri de kontrol ediyordur (burada çok ayrıntıya gerek yok). Yani 1Gbit parası verip, paramızla rezil olup, bize bilgi verilmeden bant daraltılıp, bize 100mbit hızları veriliyor. Benim deneyimim aynen bu şekilde. Ne mi yapıyorum, VPN'i bir açıyorum sürat 7-8 kere katlanıyor. Haa bu arada hız testi mi yapacaksınız, onlara hiç kısıtlama yok, hız testi yapıp maks hızınızı göreceksiniz ama sadece hız testi sitelerinde! Sizlerden bu tarz terbiyesizlikler yapmayan bir ISP rica ediyorum, siz hangilerinden memnunsunuz, neleri tavsiye edersiniz? Buyrun VPN açılmadan önce ve açıldıktan sonra bir oyunun download hızları. VPN kapalı iken, nasıl hızın sabit bir çizgide sadece 75Mbps olduğunu, VPN açılır açılmaz nasıl fırladığını grafikten görebilirsiniz. Hile hurda ahlaksızlık grafiği aşağıdadır: ![]() Sözde sahip olduğumuz hız ve hız testi sonucu, bu sonuç sadece hız testlerinde geçerlidir, gerçek yukarıda! Durum sadece steam ile kısıtlı değil, nexus'dan moddb'e kadar heryer kısıtlı. İnternet sörfü dahil :( ![]() |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt