Şimdi Ara

Banner,Logo,Avatar, Hareketli Yazı Resim Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım (Fireworks Ugulamaları) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
69.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKILAR -- 19 Ocak 2007; 21:01:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: crnagora

arkadaşlar bana krom yazı gerekiyor. bi örnek yüklemeye çalıştım mesaja. yardımcı olursanız sevinirim. ekteki yazı nasıl yapılır? psd, png formatlarında yollarsanız yada tarif ederseniz çok güzel olacak

/>

/>

Hocam valla daha önce bu istediğiniz gibi bir çalışma yapmıştım ama şimdi denedim bi türlü hatırlayamadım

• programı nereden bulabilirim acaba?
  • hocam,http://www.adobe.com/downloads/ adresinden programın deneme sürümünü bulabilirsin
  • saolasın hocam
  • Güzel çalışma yeni gördüm kusura bakmayın ,
    Bilmeyenler için çok iyi bir kaynak olabilir,
    Eline klavyene sağlık nuribjk
  • http://www.webdersleri.com/sayfa.asp?id=846
    buraya bak...

quote:

Orjinalden alıntı: crnagora

arkadaşlar bana krom yazı gerekiyor. bi örnek yüklemeye çalıştım mesaja. yardımcı olursanız sevinirim. ekteki yazı nasıl yapılır? psd, png formatlarında yollarsanız yada tarif ederseniz çok güzel olacak

/>

/>

• tebrik ederim sizi süper bir yardım oldu bana...
  • Nuri Bey, teşekkürler ve final sınavlarınızda başarılar
  • teşekkürler
    quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

Nuri Bey, teşekkürler ve final sınavlarınızda başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribjk -- 14 Mart 2007; 1:11:03 >
  • ALLAH' tan bütün resimlerde kendi sitemin ismini yazmışım, googlede farklı fireworks uygulamaları arıyordum bi de baktım 2-3 forumda burdakileri bire bir alıp eklemişler, işin kötü tarafı adam fırsat buldukça yenilerini eklemeye çalışacağım yazmış :)
  • Güzel çalışma. inşallah tanışmak nasip olur sizinle. çalışmanız için kutluyorum sizi.
  • ilk mesajindaki resimleri bence reflesh et
  • sagol guzel paylasım gercekten ıse yarayacaktır
  • Kardeş özür dilerim ne demek istediğini tam anlamadım :( yenilememi mi istedin
    quote:

Orjinalden alıntı: algoritma

ilk mesajindaki resimleri bence reflesh et
  • Son olarak Gif Banner Hazırlama Uygulamasınıda ekledim
  • Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık..
    Özellikle hareketli gif çok lazımdı.. Teşekkürler
  • güzel paylasim ellerine sağlik dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuribjk

ALLAH' tan bütün resimlerde kendi sitemin ismini yazmışım, googlede farklı fireworks uygulamaları arıyordum bi de baktım 2-3 forumda burdakileri bire bir alıp eklemişler, işin kötü tarafı adam fırsat buldukça yenilerini eklemeye çalışacağım yazmış :)

Öncelikle çok teşekkürler Nuri Bey bu verdiğiniz örneklerleri gerçekleştirdim. Gerçekten güzel oldu. Örneklerinizin devamını bekliyorum. Araklama konusunda da, bizim insanımız o kadar alışmışki hazıra. İnsanlar üretmek değil de "kopyala-yapıştır" mantığıyla bir şeyler yapıyorlar.
  • vallahi bu topic benim işime çok yaradı ancak bir sorum olcak hani hareketli gif yapınca durmadan dönüyor ya ben onu yapınca sadece 1 kere dönsün istiyorum ondan sonra en son resimdeki haliyle kalsın (aman bende ne çok şey istiyorum) böyle bişi mümkünmü acaba bu arada 3 kişinin işine yaradı mı bilmeme ama benim çok yaradı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.