Şimdi Ara

Banner,Logo,Avatar, Hareketli Yazı Resim Nasıl Yapılır? Resimli Anlatım (Fireworks Ugulamaları) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
69.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ersin_13

vallahi bu topic benim işime çok yaradı ancak bir sorum olcak hani hareketli gif yapınca durmadan dönüyor ya ben onu yapınca sadece 1 kere dönsün istiyorum ondan sonra en son resimdeki haliyle kalsın (aman bende ne çok şey istiyorum) böyle bişi mümkünmü acaba bu arada 3 kişinin işine yaradı mı bilmeme ama benim çok yaradı

Hocam biraz geç oldu ama kusura bakmayın artık, hazırlamış olduğunuz gif animasyonun sadece bir kez dönmesini istiyorsanız Frame' leri eklediğiniz Frames and History panelinin sol alt köşesinde Gif Animating Looping diye bir ikon var, varsayılan olarak Forever yani sürekli ayarlanmış, işte siz oraya tıklayarak Forever yerine 1 olarak ayarlarsanız artık animasyonunuz sadece bir kez çalışacaktır.
  • abi ben bisi anlamadim hareketligifden birlikte ac diorum obur sayfa gidio ozm
  • bide pokemon gifi yapmak istesem onu nasi yapcam
  • güzel paylaşım. teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahirman

abi ben bisi anlamadim hareketligifden birlikte ac diorum obur sayfa gidio ozm

Hocam bu sorunu maalesef anlamadım

quote:

Orjinalden alıntı: mahirman

bide pokemon gifi yapmak istesem onu nasi yapcam

Gif yapımını iki farklı uygulama ile ilk mesajda anlattım zaten, gerisi tamamen senin hayal gücüne kalmış. Kolay gelsin
  • aylar sonra güncel :D web sitemide uzun süre sonra açtım. kısa süre yeni sonra fireworks bilgilerinide ekleyeceğim inşallah
  • ellerine sağlık, çok faydası dokundu!
  • güzel makale olmuş
  • bende sitemiz için logo ve baner yapmam lazım ,aaalogo maker programından bişeyler yaptım ama peki beğenilmedi.

Bu sohtink diye bir program var ücretli ,alsam tavsiye eder misiniz.
  • sitemize logo yaptırmak istiyoruz yapacak arkadaş var mı?
  • siteniz neyle ilgili olacak pm ile görüşebiliriz ?
  • Ellerinize sağlık çok güzel anlatılmış ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuribjk

ALLAH' tan bütün resimlerde kendi sitemin ismini yazmışım, googlede farklı fireworks uygulamaları arıyordum bi de baktım 2-3 forumda burdakileri bire bir alıp eklemişler, işin kötü tarafı adam fırsat buldukça yenilerini eklemeye çalışacağım yazmış :)

teşekkürler framelerle bende yptım
  • elerine sağlık.güzel anlatılmış.
  • en üste yeni bir başlık daha ekledim, bu sefer sayfana link verdim. isteyen arkadaşlar bakabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuribjk -- 7 Nisan 2009; 10:40:04 >
  • İşime Yarıyacağını Düşünüyorum Paylaşım İçin Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.