Şimdi Ara

Banko Soru Veriyorum Fizikten

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Transformatör çalışın. Bu sene Transformatör senesi. 2013

• kolay oluyor o kardeş ya iyi ki mıknatısa denk gelmedik :D onda biraz düşünmek gerekiyor, hata riski daha çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DZIBE

Transformatör çalışın. Bu sene Transformatör senesi. 2013

Bu efsane mi yoksa gerçekten var mı böyle bir şey? Tek seneler transformatör çift seneler bobin falan mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blizzard_onur

quote:

Bu efsane mi yoksa gerçekten var mı böyle bir şey? Tek seneler transformatör çift seneler bobin falan mı?

Çift seneler mıknatıs. Efsane değil gerçek.
  • quote:

quote:

quote:

Çift seneler mıknatıs. Efsane değil gerçek.

Mıknatıs çalışmayalım yani. Transformatörde bi normal bi verim formülü 2 tane formül var zaten. Zorlamazlarsa yapılır, ben sayısalım hep duyuyorum bunu ama bence bu sene bozulacak o dediğiniz. Yeni müfredattan da soracak adamlar, fizik 14 soru, 16-18 konu var. Nasıl olacak?

• Çalış derim yinede. Yarım saatlik bir konu. On yıldır bu gelenek var. Bakalım bozulacak mı? TM adayları için bir fırsat diyelim.
  • quote:

Çalış derim yinede. Yarım saatlik bir konu. On yıldır bu gelenek var. Bakalım bozulacak mı? TM adayları için bir fırsat diyelim.

Çalışacağım defterlerden, olmazsa internetten bakacağım. İnternette nereyi tavsiye edersin sadece transformatör için? TM'ler sosyal türkçe derdinde daha çok, yarayacaksa bize yarayacak. Teşekkürler bilgi için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bi matematik sorusu
    17 yıl önce açıldı
    1 biyoloji sorusu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Çalış derim yinede. Yarım saatlik bir konu. On yıldır bu gelenek var. Bakalım bozulacak mı? TM adayları için bir fırsat diyelim.

Çalışacağım defterlerden, olmazsa internetten bakacağım. İnternette nereyi tavsiye edersin sadece transformatör için? TM'ler sosyal türkçe derdinde daha çok, yarayacaksa bize yarayacak. Teşekkürler bilgi için.

http://www.etkinders.com/ekolhoca/mustafa-tekinay-ygslys-fizik-miknatis-ve-transformatorler-konu-anlatimi.html Mıknatıslardan sonra geliyor, ben de şimdi tekrar ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

http://www.etkinders.com/ekolhoca/mustafa-tekinay-ygslys-fizik-miknatis-ve-transformatorler-konu-anlatimi.html Mıknatıslardan sonra geliyor, ben de şimdi tekrar ediyorum.

Tekrar teşekkürler, yarın bakacağım.

• Saçmalamayın. Sorular havuzdan rastgele seçiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.