Şimdi Ara

banko 7/24 iyi site mi 2 aylık 150 tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
9.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekim ayında üst üste her gün tutturmuş adamlar hemde ufak paralara buyuk oranlar yakalıyolar ilk yarı 2 yarı falan . Güvenilir mi bunlar yarın üye olucanm çok para kaybettim ..kazanmam gerekiyor daha iyi bildiğiniz adamlar var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emircanizmir -- 29 Ekim 2014; 14:55:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak kardesim o 20 basıp 50 basıp milyarlar alma olayı hikâye.Şöyle ki adamlar 20-30 tane 1/X X/X 1/2 falan mac oynuyorlar.Tabi bunların her birine 2 misli basılıyor.Sonrasında basılan miktar ve Tahmini kazanç kısmı photoshopla degiştiriliyor.20-30 kuponun elbet biri tutuyor.Ama oyle 20 falan degil 2 lira basılmış hali.Kodunu yazıyorsun adamin kuponunun iddaa sitesi tbrikler kuponunuz tutmustur diyor ama fiyat gostermiyor.Tabi sizin gibi saflarda ovvv adam kuponu tutturmus işte diyor.Nihayetinde adamın cebinden çıkan 50-100 lira senin gibi bir kurbandan aldığı para 150 lira.Artik ne para döndüğünü düşün...En sonunda adam sana maç yazacak kupon %99 tutmayacak sonra telafi kuponu vs tekrar aynı tezgâh...

Diyelim ki ben üstte yazdıklarımı hiç sana söylemedim.Sen hiç düsunmuyor musun madem bu kadar tutacak adam neden 1000-2000 basmıyor o kupona?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saolun bilgime durduğunuz için hocam yarın üye olucaktım bende..bildiğiniz bi site yer var mı peki kardeşim burası nasıl bakar mısınız lutfenhttps://m.facebook.com/Yedi24banko/photos/a.394883480646481.1073741825.394882327313263/553922534742574/?type=1&source=45&refid=17

• üye olmamanı tavsiye ediyorum 7/24 banko .com ben üye oldum keşke 150tlyi kendim kupon oynayıp bassaydım dedim :)
  • ya bu ağız arıyor..oranın adamı bu şekilde reklam yapıyor aklı sıra..

• Saolun direktten döndüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.