| _____________________________ |
Bankkart ile Digiturk Sporun Yıldızı Paketi Aylık 265 Lira (2. sayfa)
-
-
Geçen sene bu alet için dilendim resmen yokta yok dediler. Vermediler. Çamur gibi tv izledik bi sene. Bi daha da tövbe dedik.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sene alabildiniz mi nasıl aldınız acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bu dijitürke üye olunca iptal zor diye bir mevzu vardı hala devam ediyor mu o ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bunu istediğimiz yere götürüp takip izleyebilir miyiz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
-
aboneliği nasıl yaptın hocam netten mi yoksa satış ofisinden mi? telefondan mı? biraz daha açar mısın?
_____________________________ -
linkte numara bıraktık kaç kere aramıyorlar kampanya bitecek yakında ne saçma iş nasıl çözeriz?
Hocam bu modülde yayın kalitesi nasıl oluyor? Ben online olarak smart tvden tod kullanıyorum ama görüntü kalitesi iyi olmuyordu ve yayın da geriden geliyordu.
Android TV kullanıyorum. Beinconnect uygulaması çok problemliydi. TOD'dan bugüne kadar hiç problem yaşamadım. Bu sebeple almadım. Ne saçma durum. Neden TOD'u dahil etmemişlerki kampanyaya.
dün sabah linkten numara bırakmıştım akşama doğru aradılar bugün öğlen gelip kurdular
modül olmazsa almayacağımı söylemiştim modül getirmişler.
_____________________________ İmziniz kiril dişidir! || İyminiz girikin imzi kirillirini ikimik için tikliyiniz. -
müşteri hizmetleri ya da arayan bayi bu kampanya hakkında ne dedi? ben sonu 7373 olan digiturk numarasını engellemişim :D o yüzden mi beni aramadılar diyorum :D sizi o numaradan mı aradılar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadretdin15 -- 22 Temmuz 2025; 16:53:16 >_____________________________ -
çok iyi kampanya yakalamışsınız tebrikler dediler
_____________________________ İmziniz kiril dişidir! || İyminiz girikin imzi kirillirini ikimik için tikliyiniz. -
Valla güvenip başvuramadım. Şehrimde tek bayi kuruyor zaten aramayı düşünüyorum cihaz var mı gibisinden. Olmayınca getirtmiyorlar çünkü onu öğrendim 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cihazın destekleyip desteklemedigini nasıl öğrenebiliriz
banka kart tn her ay nasıl cekiyor bakiye bulunudurmak lazım sanırım.
_____________________________ naver say never -
modul vereceklerse ben de basvuru yapacagim. bana hangi bayinin kurulum yapacagini nasil ogrenebilirim?
Siz arayın ?
arayınca sadece tod ile ilgili menü var saçma sapan mh ye zaten bağlanılmıyor hiçbir şekilde.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android