Şimdi Ara

Bankkart Genç hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    Ben şu an Bankkart Genç (1000₺) ve Kuveytturk Sağlam Kart Gold (7500₺) sahibiyim.

    Bankkart Genç'in websitesinden baktığımda bu kart ile ilgili şöyle bir detay dikkatimi çekti.


    "Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, 18 - 26 yaş aralığında bir Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisiysen"


    Bu bilgiye göre ben Bankkart Genç şartlarını karşılamıyorum. Üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum ve 29 yaşındayım. KYK alma zamanım geçti, şu an geri ödeme başlayacak.


    Kredi puanıma gelince, geçtiğimiz ayda Kuveyttürk'den Sağlam Kart alırken oradaki memur arkadaşın dediğine göre kredi puanım 1680 idi. Bana 7500₺ lik bir kredi kartı verdiler. Sonra merak edip findeks'den KKB puanıma baktığımda 1448 puan olduğunu gördüm. Puanım geriledi sanırım kart aldığım için.


    Şimdi sorum şu, ben ZiraatBank şubesine gidip Bankkart Genç yerine normal Bankkart Kredi Kartı istiyorum dersem bana kart verirler mi?

    Yoksa KYK Geri Ödeme tamamlanıncaya kadar Bankkart Genç kullanmak zorunda mıyım? Çünkü online başvuru yapmak istediğimde "Bankkart için uygun hesabınız bulunmamaktadır" diye uyarı verdi.


    Henüz herhangi bir "belgeleyebileceğim" bir işte çalışmıyorum (Freelancer Web Geliştiriciliği yapıyorum) çünkü 2-3 ay sonra askerim.


    Bankkart'ımı yenilemem için ne yapmam gerekiyor? Dahası Ziraat Bankası da limiti yüksek bir kredi kartı verebilir mi 1448 kkb puanına.


    Teşekkürler.








  • O kart bildiğim kadarıyla bankkart classic dönüşür mh ile görüşün. Sonra genç karttan çıkınca limit artırma başvurusu yapın artar ama maaşınız önemli burada. Diğer kart limiti maaşın kaç katı vs bunlar önemli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım, gidip bir şube ile görüşeyim bakalım ne diyecekler?


    Cevabınız için teşekkür ederim.

  • Kirli Sakal K kullanıcısına yanıt

    Şube ile görüştünüz mü, Ziraat bir şey yaptı mı?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.