Şimdi Ara

Bankaların Swift Ücretleri (En düşük swift ücreti?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Swift ücreti en az olan banka hangisi? Yurtdışındaki bir bankaya ödeme yapmam lazım. Araştırırken iş bankası'nın bankamatik.com.tr adresini gördüm. Eğer burdan yaparsak sadece 20 TL imiş swift ücreti. Yalnız günlük 8000 dolar limit var. Benim göndereceğim tutar bunu biraz aşıyor. 2 günde yollasam bu sefer karşı banka iki kere işlem ücreti keser, daha masraflı olur. Başka bir yöntem bilen?

İş Bankası bankamatik.com.tr = 20 TL işlem ücreti - 8000 dolar günlük limit
    Garanti internet bankacılığı = 21 TL işlem ücreti - 25000 dolar günlük limit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afd92 -- 10 Ekim 2011; 13:11:11 >

• Güncel !! Yok mu hiç swift yapan?
  • Belki bilen çıkar.. Güncel !
  • Son bir umutla, güncel !
  • 8bini asiyorsa sende git 25bin olan 21iralik ucretten ode o kadar para yollayacaksin 1lira fazla veriver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

8bini asiyorsa sende git 25bin olan 21iralik ucretten ode o kadar para yollayacaksin 1lira fazla veriver.

Garanti'ye ait hesabım veya kartım yok. O yüzden internet bankacılığını kullanamam. Bilgi amaçlı yazdım onu..
  • Son kez güncel ! Yarın yatırmam gerekiyor parayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1570 dollar para transferi için 24/04/2013 garanti bankası 40 tl komisyon aldı
    tekrar gönderecegim yine 40tl olması için dua ediyorum

daha ucuz var mı
  • bu konuyu bende merak ediyorum.
  • Bu swift işlemlerinde muhabir banka ücretlerinin bir maksimum sınırı var mı atıyorum %10 gibi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.