Bildirim
Hangi bankanın kredi kartında yıllık üyelik aidatı yok?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
En az alan ziraat-maximum 3 milyon mu 5 milyon mu ne ?
Sırf aidat yüzünden bonus ve yapı kredi iptal ettirdim.._____________________________ Bugünkü çamaşır dünkü güneşte kurutulmaz... -
bank asya
_____________________________ Asus P5B (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN),DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267),1536 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM),Ati Radeon X1600/X1650 Series (512 MB),SAMSUNG SP2504C (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) -
asyacard almıyomush.. reklamlarında gördüm..
bide citibank ın 9 ytl mi ne die biliyorum..
ama asyacard hariç hepsi alıyo..
bide bazı bankalar öğrenci kartlarından almıyor.._____________________________

-
Ben son olaylardan sonra birçok banka artık almıyordur diye düşünüyordum. _____________________________ -
Bank Mellat almıyor. _____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur... -
kredi karti icin deilde ,banka karti icin aidat aliyolarmi? _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: gael
kredi karti icin deilde ,banka karti icin aidat aliyolarmi?
Bankanın yaptığı herşey için bir ücreti var.
Bankamatik kartlarından da yıllık yaklaşık 1 YTL tahsil ediliyor.
Bu devlet hisse senetlerinden bile stopaj alıyor. Bankalar aidat almış çok mu..._____________________________ Bazıları hayatı dolu dolu yaşar. Bazıları ise yavaşça akıp geçmesini bekler. Ama hayatı biryerde yakaladın mı, işte O zaman muhteşem birşey olur...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı