Bildirim
Bankalar arası para transferi hakkında(EFT)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Cumartesi günleri de para transferi yapılıyor. Benim Ziraat'e iş günleri gündüz gönderilen paralar genellikle 4ten sonra geçiyor hesaba. Akşamdan gönderilirse ertesi gün sabah da geçebiliyor, yine 4te de geçebiliyor. Ziraat bu konuda biraz geri yani.. -
EFT, merkez bankasıyla alakalı olduğundan haftaiçi saat 09:00 - 17:00 arası (yanlış hatırlamıyorsam) direk işleme geçebiliyor.İleri tarihli eft yapmış ise pazartesi hesabınıza gelir para.Bu dediğim saatler dışında işlem yaptığınızda bazı bankalar kabul etmiyor bazılarıda ertesi iş gününde işleme alıyor.
Pazartesi gönderilecek şeklinde ise 5dk içinde hallolur zaten bekleme olmaz( ben yaşamadım) diye düşünüyorum. -
Çoğu bankada mesai saatinde yapılan işlemlerde para direkt hesaba geçiyor ancak Ziraat'te bu böyle değil malesef.(En azından benim hesapta) -
Boşu boşuna sıkıntıya sokuyor insanı Ziraat Bankası
Cevaplar için teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X