Şimdi Ara

Bankalar arası para transferi hakkında(EFT)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Garanti bankasından cuma günü akşam saatlerinde hesabıma yatacak bir para bekliyordum.Öğrendim ki Ziraat Bankası nda olduğu için hesabım pazartesi günü ancak hesabıma geçermiş.

Para yatmadıysa ve pazartesi günü gönderilirse salı günü mü elime geçecek bu durumda?

• Cumartesi günleri de para transferi yapılıyor. Benim Ziraat'e iş günleri gündüz gönderilen paralar genellikle 4ten sonra geçiyor hesaba. Akşamdan gönderilirse ertesi gün sabah da geçebiliyor, yine 4te de geçebiliyor. Ziraat bu konuda biraz geri yani..
  • EFT, merkez bankasıyla alakalı olduğundan haftaiçi saat 09:00 - 17:00 arası (yanlış hatırlamıyorsam) direk işleme geçebiliyor.İleri tarihli eft yapmış ise pazartesi hesabınıza gelir para.Bu dediğim saatler dışında işlem yaptığınızda bazı bankalar kabul etmiyor bazılarıda ertesi iş gününde işleme alıyor.

Pazartesi gönderilecek şeklinde ise 5dk içinde hallolur zaten bekleme olmaz( ben yaşamadım) diye düşünüyorum.
  • Çoğu bankada mesai saatinde yapılan işlemlerde para direkt hesaba geçiyor ancak Ziraat'te bu böyle değil malesef.(En azından benim hesapta)
  • Boşu boşuna sıkıntıya sokuyor insanı Ziraat Bankası

Cevaplar için teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.