Şimdi Ara

Bankadan kredi alıcam 15000 ytl hangi banka ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdşalar iş yeri açmak için 15 milyar para çekmek istiyorum şimdiye kadar kredi çekmedim bankadan.
    cafe açmak için çekicem bu parayı iş yeri için yani.

faiz oranı düşük olan hangi banka var yada 15 milyar başka şekilde daha az faizle nasıl alırım başka bir yöntem varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maynak -- 2 Eylül 2006; 13:51:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: maynak

arakdşalar iş yeri açmak için 15 milyar para çekmek istiyorum şimdiye kadar kredi çekmedim bankadan.
    cafe açmak için çekicem bu parayı iş yeri için yani.

faiz oranı düşük olan hangi banka var yada 15 milyar başka şekilde daha az faizle nasıl alırım başka bir yöntem varmı

Arkadaşım şu an en düşük faiz oranı halk bankasının oraya başvur yardımcı olurlar saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan1 -- 3 Eylül 2006; 16:59:28 >
  • Aman kardeşim sen sen ol sakın ama sakın kredi falan çekeyim deme.. Ana parasını ödicem derken bi bakmışın faizi ana parayı geçmiş.. Hiç uğraşma dostum.. Tanıdık eşdosttan al daha iyi.. Bu eli çantalı soyguncuların hırsızlardan tek bi farkı var... O da parayı senden bilerk çalıyolar... Sakın dostum SAKIN..
  • amanın ghacın kredi ha

valla tavsiye etmem hiç çünkü ileride fazi oranları hiç belli olmaz.
  • arkadaşım sen beni dinle halk bankası esnaf kredisi var krediyi aldıgın tarihte faiz sabitleniyor ilerde faizler ne olursa olsun hiç bir şey olmaz sen zamanında borcunu kapatırsan ben en az 20 kez almışım ve kar bile etmişimdir araba alırken,ev alırken,beyaz eşya alırken hesap ortada elinde peşin paran oldumu taksitle, kredi kartıyla almaktan çok çok ucuza geliyor ve geri ödemesi dahil gene karın oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.