Şimdi Ara

Bankadan Havale ile Gift Aldım 3 Günü Geçti Hala Gelmedi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bankadan Havale ile Gift Aldım 3 Günü Geçti Hala Gelmedi.

Neden Gelmemiş olabilir ? Herşeyi Doğru yaptım diye düşünüyorum.

• paypal la ödeme yapıp 5 gün beklediğimi bilirim. banka havalesiyle seneye de gelse ses çıkarmam WG bu =) Support team diye birşey de yok zaten. Ticket at dur günlerce. WG'nin acemiliği en çok ödeme sorunlarında ortaya çıkıyor zaten

Orijinalden alıntı: weblamer

paypal la ödeme yapıp 5 gün beklediğimi bilirim. banka havalesiyle seneye de gelse ses çıkarmam WG bu =) Support team diye birşey de yok zaten. Ticket at dur günlerce. WG'nin acemiliği en çok ödeme sorunlarında ortaya çıkıyor zaten

sürekli sanal kredi kartı kullanırım ve internet sayfasından ödemeyi onaylayıp o sayfayı kapatıp oyuna döndüğümde (oyun zaten arka planda çalışıyor olur) aldıklarım gelmiş olur hep. Maksimum bekleme sürem daha 20 saniyeyi geçmedi.

paypal la ödeme yapıp 5 gün beklediğimi bilirim. banka havalesiyle seneye de gelse ses çıkarmam WG bu =) Support team diye birşey de yok zaten. Ticket at dur günlerce. WG'nin acemiliği en çok ödeme sorunlarında ortaya çıkıyor zaten

Bir kaç gün daha bekleyeyim o zaman.

Orijinalden alıntı: LostAssassin

quote:

sürekli sanal kredi kartı kullanırım ve internet sayfasından ödemeyi onaylayıp o sayfayı kapatıp oyuna döndüğümde (oyun zaten arka planda çalışıyor olur) aldıklarım gelmiş olur hep. Maksimum bekleme sürem daha 20 saniyeyi geçmedi.

Ben sanal olmadan, direkt kartımdan yapıyorum ki onda bile saniyeler sürüyor.... Bu aralar yoğunluk var sanırım, ama mutlaka gelir..

• Uluslararası bir eft havale işleminin uzun sürmesi normaldir para göndersen bile 3 gün sürüyor hesaba gecmesi. :) Sana iyi bir fikir vereyim kızmaz isen buradan birisi ile görüş kredi kartı ile alsın anında hesabında olur.
    Birşey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için,yada gerçekden olmaması gerektiği için olmuyordur"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deatly

Uluslararası bir eft havale işleminin uzun sürmesi normaldir para göndersen bile 3 gün sürüyor hesaba gecmesi. :) Sana iyi bir fikir vereyim kızmaz isen buradan birisi ile görüş kredi kartı ile alsın anında hesabında olur.

Ne kızması usta :) Bi dahakie öyle yaparım gibi duruyor. EFt yide İstanbul Levent Gönderdim.Ordan belarusamı gidiyor birde :S
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.