ya ben şimdi 8 agustos 1989 dogumluyum...şimdi ben agusos 8 den sonra 18 yaşınaamı giriyorum..eger giriyorsam 8 agustostan sonra bankada kendi açıma hesap açablirmiyim...
Hyr 8 agustos 2007 den sonra acabilrsin 8 agu 2007 de sen 18 ini tammalmış oluyosun yani reşitsin suan sadece 18 in içindesin bu aynı daha 2 hafta önce doğmuş çocuğa 1 yaşındasın demek gibi bişey
şimdi açmak istyosan velinle gitmek zorundasın
velmile gidersem nasıl bi hesap açabilirm ki...istediğim zmn atm den para cekebileceğim..bankaya gidip para yatırablieceğim bi hesap açabilirmiyim..
Şu anda da hesap açtırabilirsin, İş bankası veya Yapıkredi bankaların velin ile beraber gidersen sana bir hesap açarlar... iş bankasında ilk imza hesabı adıyla açılıyor, yapıkredide genç hesaptı sanırım...
Ykb genç telecard senin içini görür.Vaktiyle benden ondan kullanıyodum.Havaleni faturanı eftni ne istersen yaparsın.
ben garantide 18 yasımı doldurmadan velimle gidip hesap acmıstım.
ben bir hesap açıp bu hespta parayı matik ten alıp vereyim ve telefonla hisse senetleri alabileyim istiyorum bunun için en iyi bank ve uygun bak hangisi cevaplar bekliyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme