Şimdi Ara

Bankacılık ve 28 yaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
13.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaşlar ben aöf 2.sınıf öğrencisiyim aöf bitirince bankaların gişe memurluğu sınavlarına girmeyi düşünüyorum yalnız şöyle bir durum varmış galiba bankalar 28 yaşını dolduran yada 28'dengün alanları almıyorlarmış doğrumu bu bütün bankalarda böyle bir kural varmı

• ilk defa duydum, 28 yaş diye bi sınırlama yoktur bence.. ama devlet bankası olursa 30 olabilir onu biliyorum ..
    hangi bölümde okuyosun? bende ikinci sınıfım.. şimdiden finalde başarılar..
  • çeko 2.sınıf temennilerin için teşekkür ederim sanada başarılar
    yokmu banka işlerini araştıran google'dan baya araştırdım garantı 27 şartı koymuş diğer bankalarda boylemı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 15 Mayıs 2009; 15:20:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TIGERSHARK

çeko 2.sınıf temennilerin için teşekkür ederim sanada başarılar
    yokmu banka işlerini araştıran google'dan baya araştırdım garantı 27 şartı koymuş diğer bankalarda boylemı

teşekkür ederim ;) valla şu an okuduğum için, araştırma gereği duymadım daha .. ;)... ama yaş sınırlaması yapabileceğin işlere göre değişiyo.. üni. mezunu olarak girmek bi yaş, müfettişlik vs başka bi yaş.. bi yerde görürsem söylerim sana arkidişim
  • Yaş sınırlaması var her bankaya göre değişir.Bankalar alacakları elemanlardan istediklerini kendileri belirler.Gişe memurluğu için aof mezunu olarak girilebilir ama uzmanlık veya gişeden daha üst pozisyonlara aof'ten girmek bence çok zor.Geçen yıl işsizlikten sıkılıp hergün ilanları inceliyordum 4 yıllık örgün üniversite mezunu arıyorlardı ve 28 yaşını aşmamış olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Yaş sınırlaması var her bankaya göre değişir.Bankalar alacakları elemanlardan istediklerini kendileri belirler.Gişe memurluğu için aof mezunu olarak girilebilir ama uzmanlık veya gişeden daha üst pozisyonlara aof'ten girmek bence çok zor.Geçen yıl işsizlikten sıkılıp hergün ilanları inceliyordum 4 yıllık örgün üniversite mezunu arıyorlardı ve 28 yaşını aşmamış olacaktı.

bildiğim kadarıyla aöf geçen yıl örgün eğitimlerle denkliği gerçekleşti.. belki bazı bankalar için uzmanlık gibi şeylerde, haklı olabilirsin ama her banka için aynı olacağını sanmıyorum.. bi arkadaşımın ablası geçen yıl başladı halkbankta çalışmaya ve yeni memur olanların bi çoğu aöf mezunuymuş, kendi anlatmış yani.. o da şaşırmış bu duruma.. bence aöf de okuyan gerçekten önemseyen arkadaşların moralini bozmayalım.. sonuçta hangi üni olursa olsun insanın kendini yetiştirmesi önemli bence ayrıca geçen yıl gişe için halk bankasına ben lise mezunu olarak girdim!! hoş torpil yoktu ama :D artık gişeye liselileri bile alıyolar yani..

• peki iş başı yapabildinmi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    18 yaş altı iş bulmak
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende bankacıyım dostum yaş 25

biraz geç kalmışsın bankacılıkta deneyim çok önemlidir. Hele gişede çalışmak zordur bende söylemesi ama sen bilirisn.
  • Giriş yaşı diye birşey yok. Adam 26 de bitirir. Gider master yapar yurtdışında. Gelir askerlik yapar. 28 yaşında gittiği zaman bir bankaya. Ne diyecekler ?
    Yapmayın lütfen
  • @cagatayh

adam yurtdişinda master yaptıktan sonra gışecılık mı yapcak :)

tabıkı yas sınırı var aof un de pek yararı oldugu soylenmez mulakatta anlarlar zaten neyın ne oldugunu

bankacıyım ordan bılıyorum :)
  • sorun aöf değil zaten bankaların kendi içinde eğitim sınavları var o sınavları başaranlar neden kademe atlamasınki
    sorun şu bankaya kancayı atmakta benım yaş 25 sorun işe başvuracak diploma yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karbonat Erol

@cagatayh

adam yurtdişinda master yaptıktan sonra gışecılık mı yapcak :)

tabıkı yas sınırı var aof un de pek yararı oldugu soylenmez mulakatta anlarlar zaten neyın ne oldugunu

bankacıyım ordan bılıyorum :)

hangi bankada çalışıyosunuz??
  • quote:

peki iş başı yapabildinmi

barajı geçtim (60) ama dediğim gibi torpil yoktu arkideşim =)
  • birde yaş memurlukta önemli değilmidir sizce?? bunu merak ediyorum? örneğin kpss yaş sınırı kalkmıştı bi ara, ama bankaya girmek için yaş durumu önemlimidir??
  • peki madem bankalarda çalışma planım suya düştü peki bankaların yaz stajı için başvursam yaşdan dolayı (26) kabul ederlermi
  • fikri olan yokmu
  • quote:

fikri olan yokmu

şöyle bi fikrim var, bence hiç bieyden caymayıp çalışmalısın arkadaşım.. onun bunun laflarınada kulağını tıka canın sıkılmasın.. biliyorum çünkü 30 yaşında giren var...! önüne bak.. gerisi hikaye..
  • başkalarının lafına takıldıgım yok ama merak ediyorum staja yapmama izin verirlermi gidip şubeye red cevabı alırım diye subeye konusmayada cesaret edemiyor insan
  • quote:

başkalarının lafına takıldıgım yok ama merak ediyorum staja yapmama izin verirlermi gidip şubeye red cevabı alırım diye subeye konusmayada cesaret edemiyor insan

staj?? valla araştırmak lazım arkadaşım ama sanıyorum böyle bişey duymadım, ama sen yinede bi sor bence.. sormak ayıp değil
  • quote:

başkalarının lafına takıldıgım yok ama merak ediyorum staja yapmama izin verirlermi gidip şubeye red cevabı alırım diye subeye konusmayada cesaret edemiyor insan

seni stajyer alıp almamaya şube karar vermez genel müdürlükten yönlendirilmen lazım ben ykb de yaptım genel müdürlük şubeye yönlendirdi...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.