Şimdi Ara

Banka takibi bakarsanız sevinirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bankamıza ait 78*** nolu kredinizdeki 2 dönem gecikmeden dolayı banka takibine alındınız.

Bankacılık sektöründe olumsuz sicil kaydınızın oluşmaması için ödemenizi acil yapınız. Bilgi için (212) 464 38 50 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Bu mesaji atti kara listedemiyim yoksa hala kredi sivilim sadece dusuyormu en son baktigimda kredi puanim 873

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 873 riskli grup seviseyi .. benimki 628 cok risklide suan .. tavsiyem odemeyi yapip sicilini duzeltmen yonunde .. suan hicbi borcum yok 4000 lira maas aliyorum ama eski haczim yuzunden bi yatirim yapamiyorum suan 20bin lira biriktirdim ev almak istyrm kredi vermiyorlar .. sicilin onemli oldugunu suan anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi ödemede aksama yaptınızmı?

Yukarıya yazdığınız numarayı aradınızmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Kredi ödemede aksama yaptınızmı?

Yukarıya yazdığınız numarayı aradınızmı?

Odemese aksaklik oldu 2 donem gecikmeli kredilerim var bugun cagri merkezini aradim yasal takibe alindiniz dedi subeniz ile gorusmeniz lazim dediler sanirim yeni yasa cikmis yeni siciller sifirlaniyormus yalniz yapilandirma ve duzenli odeme yaptirmak kaydiyla ben yapilandirma yaptim 1 2 ay once hecen yine yaptırdım onay cikti ama police sigortaparasini yapmadigim icin iptal oldu tekrar aradim ödemelerinizi yapmaniz lazim dedi sanirim anlamadi subeye gidecegim bu sicil affi icin olursa iyi olur

• seternallovet kullanıcısına yanıt
    Af gelmis sanirim ama tam olarak anlamadim

https://www.google.com/amp/www.hurriyet.com.tr/amp/kredi-sicil-affi-resmi-gazetede-yayimlandi-peki-nasil-basvurulacak-40350489

• sicil affı hikaye hocam meclisin cikardgi metinde bankalar kredisi bozuk kisilere kredi verebilir diyor. ucu acik birakilmis anliycagn suan bankalar sisteme kredi talebini giriyolar ama eski olumsuz performanstan dolayi direk ret yiyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3 dönemden sonra icra takibi başlar hakkında. O yüzden bir an önce asgari ödemeyi yap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • seternallovet kullanıcısına yanıt
    Yani anladigim suan kesin bir sey yok degil mi ?

Bu arada mayis ayinda cikackms

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webconn -- 12 Mart 2017; 21:4:5 >
  • delpiero68 kullanıcısına yanıt
    Peki düzeltmek icin ne yapabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Peki düzeltmek icin ne yapabiliriz

Ödeme yapman lazım hocam :)
    Bugun bankayi aradim 2 donem gecikme oldu en az 850 tl oderseniz asgerinsikinti olmayacak kara listede degilseniz tekrar odemelerinizi yaparsaniz kredi alabilirsiniz dediler ama cuma gunune soz verdim

• quote:

Orijinalden alıntı: webconn

Bugun bankayi aradim 2 donem gecikme oldu en az 850 tl oderseniz asgerinsikinti olmayacak kara listede degilseniz tekrar odemelerinizi yaparsaniz kredi alabilirsiniz dediler ama cuma gunune soz verdim

2 dönemse sorun yok ama 3. döneme sarkıtmasanız daha iyi olur. 3.dönemin de süresi bittiği zaman kara listeye girersiniz.
    Cevap verdiginiz icin tesekkur ederim artik bundan sonra duzenli odeme yaparsam ilerde kredi cekebilecegimi soylediler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.