Şimdi Ara

1-9 Kasımda Banka Puanlarını Pazarama'ya Aktar, 11 Kasım'da Tam İki Kat Değerli Olsun. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
19
Favori
22.293
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Maks. ödül 200 TL, ondan fazlasıysa yüklenmemesi normal. Azıysa, m.h. yaz.

Platform eleştirisine katılıyorum. Sitenin kalitesi maalesef düşük. Ara sıra sapıtması, bazı indirimlerin karman çorman olması ve birleşmemesi önemli eksiler. Yine de hiç yoktan iyidir, şahsen epey faydasını gördüm.

Biliyorum hocam daha öncede çok alışverişim oldu puanla. Üst msj bşr kaç kişinin daha başına gelmiş bu puan silinme olayı. Sabah kayıt açtırdım hala inceleme devam ediyor.

1-9 Kasımda Banka Puanlarını Pazarama'ya Aktar, 11 Kasım'da Tam İki Kat Değerli Olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sen bayağı kulağı kesikmişsin hocam. xD Evet, bu kampanyada fena bocaladılar.

https://www.pazarama.com/kampanya/puanlarini-aktar-degerlensin

max 100dü

Vay çakallar. xD Genelde şartlara muhakkak bakardım ama bu sefer bakmadım.

20-25 Aralık 2025 tarihleri arasında, ‘Puanlarım’ alanından anlaşmalı banka/kredi kartlarınızda birikmiş puanlarını Pazarama'ya aktaran müşterilere, aktardıkları puan tutarının %50’si kadar Kart Puan 5 Ocak 2025 tarihinde hediye edilecektir.

Puan aktarımına hak kazanan müşterilere yatıralan puanlar SMS yolu ile iletilecektir. Yatırılan puanlardan haberdar olmak için SMS ile iletişim tercihlerinin açık olması gerekmektedir.

Kampanya kapsamında hediye edilen puanlardan kullanılmayanlar 12 Ocak 23.59’da iptal edilecektir.

Puan aktarımını Hesabım ya da Anasayfa Puanlarım - Puan Aktar adımlarını takip ederek aktarılacak puan tutarını girip gerçekleştirebilirsiniz.

Kampanya Tarihleri: Kampanya, 20-25 Aralık 2025 tarihleri arasında geçerlidir. Kazanılan Kart Puanlar 5 Ocak 2025 tarihinde 17.00’de yüklenecektir. 12 Ocak gün sonuna kadar kullanılmayan hediye puanlar iptal edilecektir.

Kampanyaya Dahil Olan Puan Türleri ve Bankalar: İş Bankası (PazaramaPuan, MaxiPuan), tüm Bonus kartlar, YKB World, Ziraat Bankkart, Axess, Halkbank Parafpara ve Vakıfbank puanlarınızı Pazarama'ya aktararak kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kampanya Detayları:

Kampanyaya dahil olabilmek için herhangi bir asgari puan dönüştürme tutarı bulunmamaktadır.
    Kazanılacak en yüksek Kart Puan tutarı 200 TL ile sınırlıdır.
    Kampanyadan bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir.
    Kazanılacak kart puan tutarı, kampanya tarihlerinde bir müşterinin aktardığı toplam puan tutarı üzerinden hesaplanacaktır.
    Aktarılan puanlar yeniden banka/kredi kartı puanlarına dönüştürülemez. Sadece Pazarama’da, online alışveriş ve Pazarama Tatil harcamalarında kullanılabilir.
    Kampanya, Pazarama mobil uygulaması, Maximum Mobil, web ve mobilweb üzerinden gerçekleştirilen puan aktarımlarında geçerlidir.

Genel Koşullar:

Pazarama kampanya tarihlerinde ve koşullarında değişiklik yapma ve durdurma hakkını saklı tutar.
    Kampanyanın yürütülmesinden Pazarama sorumlu olup, ilgili bankaların katılımcılara karşı kampanyaya dair herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Kampanya Şartları 👇
    pazarama
    Banka Puanlarını Yıl Sonunda Silinmeden Pazarama’ya Aktar, Aktardığın Puanına Ek %50'si Bizden Hediye!
    https://www.pazarama.com/kampanya/aktardigin-puana-ek-50si-bizden-hediye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medazor -- 20 Aralık 2025; 14:14:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Medazor kullanıcısına yanıt

Küçük bir handikap; ödeme esnasında, puanı aktardığınız karttan ödeme yapmanız gerekiyor, yani mesela paraf kartından aktardığınız puanın üstünü axess kartla ödeyemiyorsunuz.

İkinci handikap; ödeme için seçtiğiniz kartta aktarmadığınız puan varsa, aktardığınız puanı değil, öncelikli olarak aktarmadığınız puanı kullanıyor. Yani aktardığınız puanı kullanabilmek için, kart içindeki puanları harcamanız gerekiyor.

Yanlış bilgi. 3-4 ayrı karttan aktardigim puanları toplayıp hiç alakasız bir kartla ödememi tamamladım defalarca..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.