Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4678. sayfa)

10 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 33 Misafir (7 Mobil) - 31 Masaüstü12 Mobil
5 sn
93.889
Cevap
2.115
Favori
8.344.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46764677467846794680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sorun iscep’teymis. guncellemek ise yaramadi, uygulamayi silip tekrar yukleyince duzeldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tl ref 45.80 ne yapıyolar yine acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkstone78 kullanıcısına yanıt
    Akşam parayı çekince düzelir
    52-53 geçişinde de aynısı oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ecylnc kullanıcısına yanıt

Likidite fazlası yine oluşmaya başladı.yabancı temmuz/ağustosta faiz indirimleri yine başlar diyordu.Sanırım haklı çıkacaklar.

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Ortülü faiz indirimi oldu yine :)

• Ecylnc kullanıcısına yanıt
    sözde toplantı yoktu bu ay kafalarına göre arttırıp düşürüyorlar

• TL ref durduk yere bu kadar düşmez var bir mesaj, uzun vade %50 üstüne ne bulursak bağlamak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 22 Mayıs 2025; 18:33:19 >
  • Kgf ile ticarilere kredi verileceği söyleniyor birkaç yerde yorum olarak okudum.Bu gerçek olursa mevduat’ta durmanın bir anlamı kalmaz.Ticariler paralarla gidip ucuz dolar alırlar çünkü

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • PPF yarin pert

• Vakıf bankta size özel faiz bölümünden vadeli bağladığımızda valör oluyor mu? Sky da 14 kadar olmuyordu. Deneyen oldu mu?

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

durduk yere düşmez, demek ki dışarıdan para girişi var. mb yeni sıkılaştırma adımı atmazsa, tekrar faiz indirimleri konuşulmaya başlanır.

• caryting kullanıcısına yanıt

Vay arkadaş daha dün mü ne oldu 49.50, hemen düşürmüşler ya da valörlü olan %50 oranla eşitlemek için böyle yapmışlar çakallar.

• clcn C kullanıcısına yanıt

Oranların en altında valörlü diye yazıyor. Bir oraya bakın sizde de muhtemelen öyle yazar.

• muhyul M kullanıcısına yanıt
    şark kurnazlığı yapıyor banka hayır bide durdu durdu benim vade gününe denk getirdiler yarın bitiş bir aydır yükselen oranlar tam vade bitişi düştü 1 puan

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Devlet iç borçlanmaya gidecek ise tl/ref i düşürmek , maliyeti hafifletir...ihale açılacak mı bakmak lazım.

Ayrıca para arzı Jüpiterde iken,piyasadan dolar alıp TL.vermek !!!!! Error verdim !

**Edit: bankalar bu kadar bol TL.yi ne yapacak? İsteksiz olurlar ve düşük faiz verirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 22 Mayıs 2025; 21:20:37 >
  • 32-45 gün civarı 1M a en iyi oran nerede? Bu gerginliği yaşamak istemiyorum bağlayıp geçeceğim.
    50 oran ile vakıf mantıklımı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 22 Mayıs 2025; 21:55:15 >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

getirfinans 500 bin ve 5 milyon arasına 32 günden %50 veriyor.

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Anadolu 45 gün 53 oranı hiç bozmasa pasifi de katınca 50 oran ile arasında 360tl oynuyor 1M da.
    Yarın 50 den vakıfa bağlayıp geçeceğim.
    Kalan 250k da lazım olur düşüncesiyle anadoluda tutarım kafa rahat mis gibi.

• Anadolu renkli hesaba saat 6 dan sonra para atmıştım. Daha sonra o saatlerde faiz işlemeyeceği için saat 6 dan sonra attığım bakiyeyi başka bankaya çektim parayı. Şimdi baktığımda kalan miktara normalde 50k vadesizde tutması gerekirken 150k vadesizde tutuyor. Böyle saçma durumla karşılaşan oldu mu?

• oozgurel kullanıcısına yanıt
    Vakıf 50 de valor olabilir.

• 
Sayfa: önceki 46764677467846794680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.