< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4678. sayfa)

-
-
Tl ref 45.80 ne yapıyolar yine acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akşam parayı çekince düzelir
52-53 geçişinde de aynısı oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Likidite fazlası yine oluşmaya başladı.yabancı temmuz/ağustosta faiz indirimleri yine başlar diyordu.Sanırım haklı çıkacaklar.
-
Ortülü faiz indirimi oldu yine :)
sözde toplantı yoktu bu ay kafalarına göre arttırıp düşürüyorlar
TL ref durduk yere bu kadar düşmez var bir mesaj, uzun vade %50 üstüne ne bulursak bağlamak lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kRaL_1907 -- 22 Mayıs 2025; 18:33:19 >
Kgf ile ticarilere kredi verileceği söyleniyor birkaç yerde yorum olarak okudum.Bu gerçek olursa mevduat’ta durmanın bir anlamı kalmaz.Ticariler paralarla gidip ucuz dolar alırlar çünkü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PPF yarin pert
Vakıf bankta size özel faiz bölümünden vadeli bağladığımızda valör oluyor mu? Sky da 14 kadar olmuyordu. Deneyen oldu mu?
-
Vay arkadaş daha dün mü ne oldu 49.50, hemen düşürmüşler ya da valörlü olan %50 oranla eşitlemek için böyle yapmışlar çakallar.
Oranların en altında valörlü diye yazıyor. Bir oraya bakın sizde de muhtemelen öyle yazar.
şark kurnazlığı yapıyor banka hayır bide durdu durdu benim vade gününe denk getirdiler yarın bitiş bir aydır yükselen oranlar tam vade bitişi düştü 1 puan
Devlet iç borçlanmaya gidecek ise tl/ref i düşürmek , maliyeti hafifletir...ihale açılacak mı bakmak lazım.
Ayrıca para arzı Jüpiterde iken,piyasadan dolar alıp TL.vermek !!!!! Error verdim !
**Edit: bankalar bu kadar bol TL.yi ne yapacak? İsteksiz olurlar ve düşük faiz verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer33 -- 22 Mayıs 2025; 21:20:37 > -
32-45 gün civarı 1M a en iyi oran nerede? Bu gerginliği yaşamak istemiyorum bağlayıp geçeceğim.
50 oran ile vakıf mantıklımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oozgurel -- 22 Mayıs 2025; 21:55:15 >
getirfinans 500 bin ve 5 milyon arasına 32 günden %50 veriyor.
-
Anadolu 45 gün 53 oranı hiç bozmasa pasifi de katınca 50 oran ile arasında 360tl oynuyor 1M da.
Yarın 50 den vakıfa bağlayıp geçeceğim.
Kalan 250k da lazım olur düşüncesiyle anadoluda tutarım kafa rahat mis gibi.
Anadolu renkli hesaba saat 6 dan sonra para atmıştım. Daha sonra o saatlerde faiz işlemeyeceği için saat 6 dan sonra attığım bakiyeyi başka bankaya çektim parayı. Şimdi baktığımda kalan miktara normalde 50k vadesizde tutması gerekirken 150k vadesizde tutuyor. Böyle saçma durumla karşılaşan oldu mu?
-
Vakıf 50 de valor olabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X