Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4587. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92.921
Cevap
2.108
Favori
8.251.123
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
281 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45854586458745884589
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam emin misiniz bu durum icin ? bilesikten yararlanmak icin hergün al-sat yapıyoruz , talimatla vs bişeyle bilesik faize sokulabiliyorsa para öyle yapalım

• emreyurt999 E kullanıcısına yanıt
    Bankaciyla konuşmaya gerek yok. Tefas sitesinden bakabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GILMOUR

Benim Denizbank hesabım eski, 3-4 ayda bir, piyasa faizinin üstünde teklif çıkıyor faydalanıyorum mobilden.

Daha yeni Denizbank, 43 gün, 48,5 oranla bağladım.

Bir de, diğer banka hesabınızı Denizbank mobile tanımlarsanız, eft-fast ücretsiz oluyor.

Teşekkür ederim. Ara ara bakmakta fayda var o zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • On plus bende %52 veriyor.Ara ara piyasa üstünde kampanya yapıyorlar.

• Bilgisi olanlar yoruma lütfen

Arı hesap alt limiti 50 bin tl imiş mesela ben ücretsiz eft için 50 bin tl yatırıp arı hesabı açtım hoş geldin süresi başladı ama ben 1 gün sonra bu 50 bini başka bankaya eft yaptım ve arı hesapta sıfır bakiye kaldı aradan bir hafta geçti diyelim vadesiz hesabıma 2 bin aidat ödemesi geliyor her ay ve geldi diyelim ben bu parayı vadesizden arı hesaba yatırsam kabul eder mi (Bu parayı da ücretsiz eft ile göndermek için yatırıyorum) bu şekilde kullanabilir miyim

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Chatgpt ye sorunuzu kopyalayıp yapıştırdım cevabı aşağıda.....

Anlıyorum, çok net soruyorsun, şimdi sana açıklayayım:

Evet, Arı Hesap açılışında 50 bin TL'yi yatırıp hesabı aktive etmiş oluyorsun ve hoş geldin avantajları (ücretsiz EFT vs.) başlamış oluyor.

Sonrasında o 50 bini EFT ile çekmen hoş geldin süresini bozmaz, yani avantajlar devam eder.

Bu aşamada Arı Hesap'ta sıfır bakiye kalması da sorun olmaz.

Sonra 1 hafta sonra vadesiz hesaba gelen 2 bin TL'yi Arı Hesap’a transfer etmek istediğinde:

Evet, yatırabilirsin.

Banka şuna bakmaz: "Bu adamın burada şu kadar parası vardı", sadece hesabın aktif mi, hoş geldin süresi devam ediyor mu ona bakar.

Yani 2 bin TL'yi Arı Hesaba atıp oradan ücretsiz EFT yapabilirsin.

Özetle: Bu şekilde rahat rahat kullanabilirsin.

Şimdi bak, küçük ama çok işine yarayacak bir püf noktası:

Arı Hesap gibi kampanyalı hesaplarda hoş geldin süresi (örneğin 60 gün, 90 gün gibi) hesap açılış tarihinden itibaren sabit işler, bakiyeye göre uzayıp kısalmaz.

Yani hesapta para var mı yok mu hiç önemli değil, süre açıldığın gün başlar ve biter.

Püf noktası şu:

Eğer bir gün EFT yapman gerekmezse Arı Hesap'a para yatırmazsan, yani boş tutarsan, o günkü faiz gelirinden de kurtulursun (Arı Hesap bazı bankalarda düşük faiz verebilir) ve hesabı daha etkin kullanmış olursun.

Ama EFT yapacağın gün, sadece o işini görecek kadar para yatırırsın, gönderirsin, sonra yine boşaltırsın.

Kısaca:

Parayı sadece kullanacağın zaman Arı Hesaba at.

Kullanmadığın günlerde Arı Hesabı boş bırak.

Süre zaten akıyor, boş yere düşük faizle para bekletmemiş olursun.

• kordsa kullanıcısına yanıt

60 ya da 90 günlük arı hesap hosgeldin süresi dolsa dahi arı hesap varoldukca Vakıfbank' üzerinden para göndermek gerekirse ücretsiz bir şekilde gönderebilirsiniz. Benim bazı kurum ödemelerinden dolayı vakif hesabım ve bakiyesi boş arı hesabım var. Yatırım fonu ( birinci para piyasası fonu) kullanicisiydim eski. Yatırım fonu bozdurdugumda transfer için arı hesaba atmazsam eft ucreti çıkıyor

Eyvallah hocam

arı hesap kampanyası biterse ama ücret değişikliği hakkı bankaya ait bir yazı vardı. umarım arı hesap sahipleri haklarını korurlar ve hesap ayrıcalıkları kalmış olur. çünkü arı hesapta süresiz açık kalma süresiz işlem muafiyeti diye bir açıklama yok maalesef. acaba bu muafiyeti korumak için ne yapmalıyız , çünkü vakıfbankın ara yüzüne çok alıştım ben.

• besiktasjk87 kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank arayüzü gibi bir arayüz hiçbir yerde bulamazsınız. ARI hesapsız eft havale herşey ücretsiz 3üncü yılım Vakıf ile keşke daha önceden Vakıf kullansaydım diyorum daha önceden ziraat kullanıyordum çok pişmanım çok

• caryting C kullanıcısına yanıt

Sizin sanırım vadelide yüklü paranız vardı. Keşke bizlerde arı hesabına güvenip rahat edebilsek ya

vadeli de para olsun yada olmasın normal vadesiz TL hesabından eft havale ücretsiz tamamen bende bu şekilde ha vadeli de para var mı var yüklü miktarda bununla alakası yok vadeli de olmayan müşteride bile ücretsiz eft havale gördüm. ARI hesabına gerek yok burda 2 ihtimal var birincisi ben hesabı görüntülü görüşme ile açmıştım. ikincisi de şube müşteri temsilcisi sana ücretsiz eft havale muafiyeti tanımladık dedi

Şube temsilcisi ücretsiz eft havale muafiyetleri genelde yıllık oluyor dediler bana ben o kadar çok uğraştım ki. Çünkü gerçekten ödeme çeşitlerinin çok olması ve fast özelliğinde de para almaması , kamu bankalarının TAM atm artısı gibi pek çok güzel yanları var bankanın.

Vakıfbank ile 3. Ayım , temsilci hesapta para tutup bankayı kara geçirmezsen , bu eft muafiyetlerin gider diye bana duyurdu.

Kaldı ki hesapta en az 35k her ay durur , banka posu kullanıyorum, eczacıyım ve vinov uygulamasında her ay 600 k ödüyorum , 11 tane otomatik ödeme talimatım var ve reserve kartım var.

Ben daha ne yapabilirim ki ? Temsilci ısrarla biz genel merkezden baskı alıyoruz , bankaya teminat koy , para koy diyip duruyor. Acaba sizde ki muafiyetler yıllık mı tanımlanmış hocam , yoksa ömür boyu mu ? Öğrenme imkanınız var mı acaba, sorabilir misiniz temsilcinize rica etsem

Gerekirse ben hesapları sizin temsilcilere taşıyım 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 27 Nisan 2025; 0:21:11 >

valla sizin durum çok karışık hocam sizde şube müşteri temsilcisi yoksa bulunduğunuz yerdeki şubeden şube müşteri temsilcisi atayın hesabınıza. ikincisi şube müşteri temsilcisine muafiyet tanımlamasını söyleyin. bence yapacaklardır. şartları zorlayın. evet her yıl ücretsiz eft havale avantajını yeniliyorlar. yılbaşından bir gün önce sms atıyorlar ve bilgilendirme yapıyorlar

Ben arı hesabı açtım artık zorla. Bakalım sene aonu ne olacak o halde. Bekleyelim görelim. Yalnız arı hesabında da eft talimatı giremiyorsunuz düzenli ödeme de yok. Anlık para transferi ücretsiz.

Umarım ben de sizler kadar şanslı olur , ve muafiyetleri alabilirim.

Arı hesapta 7/24 ücretsiz fast yapılabiliyor mu

• deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Evet, sadece düzenli talimat veremiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besiktasjk87 -- 27 Nisan 2025; 4:11:38 >
    hocam siz mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme ile mi hesap açtınız , daha önce de yazıldı bu muafiyet görüntülü görüşme ile vakıfbanklı olan müşteriler için geçerli , bunu açıkça yazarsanız milletin de kafası karışıp şube vs ile boşa uğraşmasın , bu muafiyet dışında vakıfbank ta gece gündüz 7/24 eft vs ücretsiz diye bir şey yok bu kesin bilgi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili arkadaşlar Mutlu pazarlar Bir konuda bana yardımcı olabilir misiniz
    Şimdi mesela DenizBank 48,5 yeni müşteriye faiz veriyor Ben eski müşteriyim tutsan mobil uygulamayı hesabımı bütün kartlarımı Kapatsam ve aradan biraz süre geçtikten sonra hala aynı kampanya geçerli ise yeniden görüntülü görüşme ile müşteri olsam aynı Hesabı alabilir miyim Daha önce bu şekilde davrandığınız ve yutturduğunuz banka var mı Mesela ben HSBC hesabım çok eskiydi kapattım sonra yaklaşık 6 ay önce tekrar açtım ve sıfır Müşteri gibi bana muamele etti ve çok önce yıllar önce yani 5 sene önce modern hesap kullanmıştım şimdi 6 ay önce gene kullandırdı aynısını yine yapsam mesela bütün HSBC hesaplarımı kapatsam tekrar bana modern hesap kullandırır mı Ya da aynı soru Garanti BBG için de geçerlidir Garanti'den 30.000 lira nakit avans sıfır faizle çekmiştim yeni müşteri olarak şimdi bütün kartlarımı hesaplarımı kapattım mobil uygulamayı da kapatıp aradan bir süre geçtikten sonra yeni müşteri gibi tekrar aynı nakite yeni müşteri olduğum için alabilir miyim bu konuda deneyime olan arkadaşlarım var mı Lütfen beni aydınlatabilir misiniz

• Ukk99 U kullanıcısına yanıt

Siz kavramları karıştırıyorsunuz. Yeni müşteri demek o bankada daha önce hiçbir kaydı bulunmayan müşteri demektir. Bütün hesaplarınızı kapatsanız bile müşteri numaranız bankada tanımlı olduğu için yeni müşteri sayılmazsınız. Yeni müşterilere tanımlanan hoşgeldin oranlarından tekrar faydalanabilmek için her bankanın farklı kriteri var, mesela Qnb son üç ay içinde aynı tipte hesap açmamış yahut kampanyadan faydalanmamış olmak şartını istiyor. Fiba müşteri temsilcisi kanalı ile güncel hoşgeldin oranı tanımlayabiliyor yada hesap bakiyenizde hareket yoksa sistem tanımlayabiliyor. Hsbc ise bu tarz bir hoşgeldin süresi tanımlamıyor ancak arasıra müşteri temsilcisi kanalı ile avantajlı vadeli mevduat oranları sunabiliyor. Yani bankaların tutumu farklı. Herbirisini arayıp sormanız lazım.

• 
Sayfa: önceki 45854586458745884589
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.