Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
86.215
Cevap
2.012
Favori
7.507.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
261 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42634264426542664267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anadolubank’tan şu anda fast yapmak istediğinizde yapabiliyor musunuz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 27 Aralık 2024; 23:36:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • On hesap kullanan arkadaşlar ppf fonlarından( 30 ekim oncesi alınmış)7.5 yerine 10 aliyormu sizde de ısrarla 10 alıyorlar benden takip edip geride yatırmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .montana. -- 27 Aralık 2024; 23:50:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alicabbar2424 A kullanıcısına yanıt

İnkâr edilen miktarın yüzde 15 i sanırım. Tahliye taahhütnamesinde bu nasıl hesaplanıyor bilmiyorum. Belki 1 yıllık kira bedeli falan baz alınıyordur

Edit: Anayasa Mahkemesi tahliye taahhüdünde bedel olmadığı için inkar tazminatına hukmedilemez diye yeni bir karar almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 28 Aralık 2024; 0:4:19 >
  • Bugun 45 gunu dolan Hsbc bakiyenin %25 i kadar ppf alma şartıyla 45 gün daha %53 verdi , pazartesi bu fonları satsak bi sorun cikarmi deneyen oldumu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Sen reise sağ olsun de tr de faizi indirip tl yi bitirip doları yükselten o 

• mojno M kullanıcısına yanıt
    anladım hocam

öyleyse haftaiçi faiz gelirlerini her gün günlük olarak farklı hesabımıza transfer edersek 2.02 milyon ile en üst limitten yaralanmış oluruz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • visceroid V kullanıcısına yanıt

Anladım meblağ sağlamsa doğrudur 

• gimmeluck kullanıcısına yanıt

NAS ne için aratıyorsun hesap adı mı?

Yoksa bu mu  

Nas para politikası nedir?

cumhurbaşkanı recep tayip erdoğan tarafından ortaya atılan, "faiz sebep enflasyon sonuçtur" şiarıyla, yüksek faizin düşürülmesi durumunda başta enflasyon yükselse de merkez bankası ve maliye bakanlığının tüm imkanlarıyla enflasyonun yeniden tek haneli rakamlara ineceğini savunan ekonomi modelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 28 Aralık 2024; 2:42:15 >
  • alicabbar2424 A kullanıcısına yanıt
    Cabbar abi yalnız borsada uçup kaçmayacak haberin olsun uyarmadı deme.. yüksek faiz ve sıkı politika devam edecek borsa ne zaman uçar nas 2.0 vers gelir mehmet şimşek istifa eder o zaman zaten ekonominin selası okunur. Sıkılaşma ve sıkı politika ve kamuda ciddi tasarruf devam edecek. Düşük asgari ücret düzeninin olduğu bir ekonomi modelinde genel anlamda kimsede para olmadığı için hiç bişeyin fiyatı artmayacak. Göstermelik faiz inse ne olur maaş vermeyecekki devlet :) herkes karnını doyuruyor ancak 👍🏻

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    bu galiba hocam 😁

yani forumda burda kullanıyorlar ya sıksık ..
    ondan merak ettim. şimdi anladım.

ama neden Nas bunun ismi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Aralık 2024; 6:57:54 >
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    ben de.

haftasonu paraya dokundurmadığı için herhalde.
    peki tutar doğru mu ?

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    3 iş günü diyebiliyorum .
    ancak luna dikkat et hocam, ykb de mesela müşteri limiti diye bişiy var, onu düşürmeden kart limiti düşürmek hiçbir işe yaramıyor .

• erhan63 E kullanıcısına yanıt
    hocam hesap çok net
    300binde 30bin pasifse %10lık kayıp

%50 dedikleri faiz de 10da1lik kayıpla aslında %45 oluyor .

pasifi üst limitine çıkmak lazım.
    Mesela Anadolu bankta 1milyon üstü 90bin,
    altında 50bin.
    ben 980bin atıyorum oraya 10gün sonraya hatırlatma koyuyorum kendime yaklaşık 10 günde 1milyonu geçmeden müdahale ediyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Aralık 2024; 6:55:58 >
  • ry4n kullanıcısına yanıt

ilk çeyrekte 1 tane daha bekliyorum 250'lik indirim

bunun sebebi de nisan ayına kadar KKM'yi tasfiye etmeleri olacaktır

ayrıca faizler düşse de

faiz koridoru 46-49 arası şu an için

inanılmaz trajik bir düşüş yok faizlerde

ama reisin faiz gazı alındı mı

alındı...

Tamam hocam teşekkür ederim

Doğru 3 günlük faiz işte.

Valla ben duymuştum da nas dedim başka şey yahu sonradan aklıma geldi para olayında da vardı sahi dedim 

• herkes millerine bakıyormu yanıyormu nasıl harcanıyor...yanma süresi nasıl....

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Benim pazartesi vadem doluyor. MT ile konustum aldıgınız fonu 1 hafta sonra satsanız sorun olmaz dedi. Yalnız ne kadardan uzatacaksınız dedim 51 dedi faizler dustu dedi. Ama 53 ten uzatanlar var dedim bir sorayım ptesi gorusuruz dedik. siz 53 ten uzatmıssınız bana niye 51 dediler anlamadım. Canım sıkıldı. Bakalım ptesi ne olacak ?

• Rte aciklama yapti faizi kesinlikle indirecegiz .
    Yine yaptiklari faiz indirme hatasina devam edecekler …

• 
Sayfa: önceki 42634264426542664267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.