< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4034. sayfa)
-
-
PPF'ye geçtik o da patladı, Bonodan düşük vermeye başladı. Marifetli desen aylardır para atmamama rağmen tekrar yüksek faiz tanımlamadı, %7 veriyor şaka gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Günlük faiz dediğiniz gibi avantajlı görünüyor ancak standart vadelinin avantajı da faiz oranlarındaki olası düşüşten etkilenmemeleri. Bu yatırımcının alacagi riskle alakalı. Misal faizler bu ay bir miktar düşse standart vadelide iyi bir faiz oranı alan yatırımcı, günlük alandan daha fazla kazanabilir. Özetle ikisinin de avantajları ve dezavantajları var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
günlük pasif bakiyeli bankalar birbirini tabiiki takip ediyor...pasif bakiyeyi ayarlıyolar....bizim için artısı bileşik vermesi....oranı yüksek gösterip para topluyolar....ama bizde gerçek faizi hesaplayıp bileşik alıyoruz...win win yani...
-
hizmet olsun...anadolu şubeye gittim...form imzaladım...günlük eft 2milyon oldu...en fazla 2 milyon imiş...üsiz tanımlama mh den....
-
500 k param var naapmamızı öneriyorsun başkanım..
-
cipli kimlik kartıyla mobil uygulamadan limit 1.500.000tl yapılabiliyor.
Cepteteb'de eft havale vs hiçbir ücret yok.
Teb hesabı farklı, hatta emekli maaşımı eft yapayım dedim 5.5tl masraf gösterdi..
-
-
Hocam 250k ustu para transferlerinde subeye cagiriyorlardi. Degistirdilerse, lutfen belirtin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ON yüzde 55 yapmış.
-
Sartsiz surtsuz pasifsiz deniz 51 30 60 92 gun 6 ay
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 18 Eylül 2024; 10:46:38 >
Üstat orda hem 54 yazıyor hemde 7 yazıyor Orda ki oran göstermelik sadece yeni hesap açanlara veya uzun süredir pasif olanlara veriyor..
-
herkes pek iyimser maşallah , faizleri alıyoruz , dolar sabit.
-
Sartsiz surtsuz degil daha once hesap acana mevcutta vadeli mevduat olana cikmiyor bu oranlar.
Hsbc 51 oran, 20000 TL pasif bakiye, bileşiği hesaba katarsak 32 gün için yüzde kaça denk geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50,7 civarı
-
Mevcut hesabi olana olabilir,benim onceden vad kullanmistim kontrol ettim 51 veriyor
hocam buranın faizi kaç benim de 32 gün burada ama işletilmeyen tutar cok fazla 125k, değismeyi düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X