Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (1329. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (4 Mobil) - 13 Masaüstü4 Mobil
5 sn
93.569
Cevap
2.114
Favori
8.314.933
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
282 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

tfx hesabın varsa bozarsın yoksa onu da açtırman lazım

• BloombergHTbloomberght
    Barclays, Merkez Bankası'ndan 3 puan daha faiz indirimi bekliyor
    https://m.bloomberght.com/barclays-merkez-bankasi-ndan-3-puan-daha-faiz-indirimi-bekliyor-2293942

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• uncrowned king kullanıcısına yanıt

aynı haberin içinde biri indireceğiz diğeri artıracağız demiş.

iyice ta.ak geçmeye başladılar milletle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 9 Aralık 2021; 17:10:23 >
  • Diyor ki yastık altı dövizlerinizi satın bankaya tl ye yatırınBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)  Oldu sen mevduat faizini düşür millet tl ye yatırsınBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)  gerçekten dalga geçiyorBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 10 Aralık 2021; 19:11:22 >
  • Ortalik yikildi, az bir miktar TL param var. Mevduatta para pul oluyor. Altin, $ aldi basini gitti. Bu donemde ne yapmak lazim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harca hocam dayanıklı tüketim malzemeleri, ihtiyacın olan elektronik eşya koy köşeye olmadı satarsın 6 ay sonra.

• espial kullanıcısına yanıt
    50k civari hocam. O tarz seyleri stokladik.

• on uygulamada sorun var dolar aldırmadı

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    makasta çok fazla şuan 1 haftadır alım satım 6-7kr tlye dönersem kaçarım burgandan tl kaldıysan enparadan al doları maks 3kr makul düzeyde Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yk2548 -- 10 Aralık 2021; 9:46:53 >

• yk2548 kullanıcısına yanıt
    burganda 6 kuruş makas var iyi aslında çoğuna göre,bazen makası 25-30 kuruşa kadar açıyor.değişken şanzıman gibi makas yapmışlar akepe tipi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 10 Aralık 2021; 10:7:57 >
  • kaç defa dolar aldım hep daha çıkmaz diye sattım,üst sınırı nedir bu doların.her satıp aldığımda 200-300 dolar daha az alınabiliyor aynı parayla.

doları şişirip biyerden sonra şarampole yuvarlayacaklar yakalanırım diye tırsıyorum başımıza geldi zamanında

• Makaslara aşırı oynaklıklarda bakacaksınız.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • N kolay 6.7 krs
    N para 6 5krs
    N hesap 4.5 krs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yılların Mevduat Faizleri konusunda Dolar alım satım fx makas aralıkları dışında başka şey konuşulmaz oldu…

Kimsenin TL için oran söylediği aradığı kalmadı başlıkta haliyle…

Bu ülkenin parasını kasten bitik hale getiren tüm idarecileri vatana ihanetten tutuklanıp yargılanmadıktan sonra ilahi adalete hiçbir zaman inanmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 10 Aralık 2021; 16:9:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yatırım fonlarına bakacaksınız yada gözü karartıp dövize yöneleceksiniz. Neydi YTD.

• Yastık altını istiyor. Ama durmadan yükselen bir kur var. Millet niye bozsun? Sen dövizi düşürecek şeyler yapman lazım ki millet bozsun.

• Dahası milletin elindeki fiziki parayı,altını,dövizi bi şekilde kayda almak, yani sanala geçirmek istiyor.. kaydi paraya da ne kadar güvenilirse artık..bakınız 2 sene önce ,Yunanistan ekonomik krizde,bankalar 1 kuruş ödemedi kimseye..hesaplarında ki parayı dahi çekemediler bi süre.,şu an Afganistan da aynı durum..haftalık para çekme kotası koymuşlar..benim açıkçası bankalara da güvenim yok artık..son zamanlarda saçma sapan işler oluyor çünkü..

• tüh talimat vermeyi unutmuşum dolar 25 kuruş düşmüş alamadım😥😥 200 binlik talimat verdim 13,75 den ya tutarsa artık

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt
    Hangi bNka hocam aldınız

• Hisar18 kullanıcısına yanıt
    almadım işe dalınca unutmuşum.parayı burgana çektim denk gelirse bakarız artık.

burgandada herşey kısıtlı Bim gibi, talimat olayı olsaydı

• 
Sayfa: önceki 13271328132913301331
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.