< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Kredisinde Yeni Kural : Döviz Alınamayacak (2. sayfa)

-
-
Yemeksepetinden yemek de soyleyemesinler
Guldurmeyin adami... Adam ceker, dayisina verir, dayisi gider doviz alir adama verir. Sorarlarsada "Benim ona TL borcum vardi, onunda bana doviz borcu. Karsilikli mahsuplastik." der olur biter.
Boyle koylu kurnazliklariyla goya vatandasi korkutabileceklerini, caydirabileceklerini saniyorlar... Sayin damat bakanimin da dedigi gibi...
-
bana IMF'i hatırlattı
-
O zaman yakıt almak yasak. Yakıt dolarla artıyor. Benzin istasyonları suçlu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet nefes bile almasın evet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben geçenlerde Enpara üzerinden kredi çektim fakat bu şekilde bir uyarı ekranı gelmedi. Bana mail olarak gönderilen sözleşme metninde döviz ya da kripto alınmayacağına dair söz verme cinsinden bir cümle de göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aelfwig -- 31 Aralık 2021; 10:24:3 > -
istediiğiimi yaparım
-
Kamu bankaları sadece TL üzerinden, özel bankalar mevduatlardaki tüm emtialar üzerinden kredi vermek zorunda olmalıdır
test
-
Kamu yonetimini elinde bulunduranlar da kamu adina yaptirilan tum islerde sadece Turk Lirasi uzerinden sozlesme imzalamak zorunda olmalidir, oyle degil mi?
-
Bence o parayla ithal üründe alınamasın.
Mesela kredi çekip telefon alacak olan 100% yerli ve milli Vestel telefonları alabilsin sadece.
Neticede ha dolar almışsın ha ithal ürün.
Araba kredileride sadece %100 yerli ve milli Togg için verilsin. Parası olmayan mercedes, toyota falan almasın.
Kamu bankasından 50,000 tl çek al doları nasıl olsa fırlayacak
-
Sözde serbest piyasa
Ve bilgisayarsız kalalım.
Casper bilgisayar alabilirsiniz.
Her şeyin yerli ve millisine sahibiz.
Nakit avans çekerken böyle bir sözleşme imzalatiyor. uyguluyorlar mi acaba?
Aynen tum Vekil ve Bakanlarimizda zaten Casper Bilgisayar ve Vestel Telefon kullanir. Hatta hepsinin makam aracida ya Tofas yada Toggdur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enseye şaplak gote parmak sendromu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X