Şimdi Ara

Banka Kredisi Mi Galeri Kredisimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Parayı size vermiyor. Siz talimatı veriyorsunuz, paranız hazır, aracı üzerinize geçirin diyor. Bu arada araç sahibi de banka da oluyor tabi. Ruhsatı göstererek, bu aracı kredi çeken kişiye satıyorum diye.

Banka da o kişiye güvence veriyor, para hazır, ruhsat krediyi çeken kişinin üzerine geçip, aynı zamanda banka rehinlidir ibaresini gördükten sonra satıcıya parayı veriyor.

Hani deseniz ki, ben aracı üzerime geçirdim, bir üç kağıtçılık yapayım, bankaya krediyi almaktan vaz geçtim talimatı vereyim diye düşünülür ise, banka o krediyi iptal etmez, size de vermez. Satıcıya verir. Hani yanlış anlamayın, bu işin inceliklerini anlatıyorum bildiğim kadarı ile.

Detaylı bilgilenmek için bankanızla görüşmelisiniz.

• İkisi de ölücü zaten fark etmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

0,70 0,77 aralığında ziraat bankası taşıt kredisi için

tüketici 0,87 24 ay için

taşıt kredisi almaktan vazgeçtim rehin koyuluor ruhsata vb. tüketici kredisi alsam ?

Taşıt kredisinin faiz oranı uygun olur. Tüketici kredisi daha pahalı olur. Rehin koyuyor ki, bu birey taşıt alıyor, ödeyemezse geri alırız hesabı kendisini garantiye alıyor. Rehin konulmasının sakıncası yok. Bende aldım zamanında o şekilde..

Ben aksini düşünüyorum tüketici daha iyi çok büyük bi mebla çekilmeyecekse çünkü rehin oldumu kredi bitmeden satamıyorsunuz aracı rehin kaldırma ücretide alınıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galeriden kasıt bayi galiba

• Bu saatten sonra faiz lobisine emegimi kaptirmam. Turkiyede yillik cirosu en yuksek ilk 10 da 5 tane banka var bu da kredi kullaniminin ne kadar arttigini gosteriri. Milyonlarca insan calisiyor bir kac yuz kisi ofisinde para satarak memleketin emegini fena somuruyor. 10.000 tl niz varsa 0 arac almak ta ne demek intihar gibi birsey. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

quote:

Orijinalden alıntı: Stones

quote:

Orijinalden alıntı: sadrazamın sol şeyi

quote:

Orijinalden alıntı: dymmt

0,70 0,77 aralığında ziraat bankası taşıt kredisi için

tüketici 0,87 24 ay için

taşıt kredisi almaktan vazgeçtim rehin koyuluor ruhsata vb. tüketici kredisi alsam ?

Taşıt kredisinin faiz oranı uygun olur. Tüketici kredisi daha pahalı olur. Rehin koyuyor ki, bu birey taşıt alıyor, ödeyemezse geri alırız hesabı kendisini garantiye alıyor. Rehin konulmasının sakıncası yok. Bende aldım zamanında o şekilde..

Ben aksini düşünüyorum tüketici daha iyi çok büyük bi mebla çekilmeyecekse çünkü rehin oldumu kredi bitmeden satamıyorsunuz aracı rehin kaldırma ücretide alınıyor

Yanlış hatırlamıyor isem rehin kaldırmak için 40 ile 60 lira arası bir ücret alınıyordu. Buna itiraz ederseniz almazlar.

Araç rehinli iken satmak gibi bir durum olursa o konuda haklısınız ama riskli bir iş sonuçta.

• Galeri kredisi nedir arkadaş artık?

• galeri kredisi derken? tefeci mi bunlar?
    bankalarda bir nevi tefeci ama en azından resmi olarak yapıyorlar bu işi. yine de yapacaksanız banka üzerinden halledin.
  • galerici derken herhalde üretici firmanın sağladığı anlaşmalı kredi sağlayıcılarından bahsediyorsunuz. Arada çok fark olacağını sanmıyorum ama hem bankalardan hemde diğer kurumlardan kredi tutarınızı hesaplayın hangisi daha ucuzsa onu seçin aralarında pek fark olmaz kanımca araç zaten borç bitene kadar ipotekli kalacaktır ikisinde de.
  • 30.000 lira borç yaparak araba almak ne kadar mantıklı yahu bence bütçenizi gidipte zorlamayın aylık en az 3.500 geliriniz yok ise hele
  • 15,000 lira kredi çekmem lazım. 2007 model bir araç için, kamuda çalışıyorum.. hesaplı nereden bulabilirim acaba? 6 yaşındaki araç için insiyatif kullanabilir herhalde banka. taşıt kredisi mi? ihtiyaç kredisi mi hangisi sizce? bir de kasko yaptırmasam da tüketici veya ihtiyaç mı çeksem,,,
  • Bayiye gidip almak istediğiniz aracın bir peşin fiyatını bir de kredili fiyatını öğrenin. Bazı bayiler kendi bünyesinde kredi kullandırırken bazıları da anlaşmalı bir banka aracılığı ile kredinizi almanıza yardımcı oluyor, anlaşmalı olduklarından bireysel olarak ödeyeceğiniz faiz oranından daha iyi bir faiz oranı veriyorlar genelde. Sonrasında bir de peşin fiyat üzerinden ihtiyacınız olan kredi için bankalardan teklif alın. Hangisi uygunsa o şekilde anlaşmanızı yapın.
  • Allah akil
    Versin versin sana 10000 ara ile 40000 lik arac almak nedir ya git bir bisiklet al bu kadar sacma borc gormedim

• bende millet 60 bin liraya nasıl oluyorda gidip sıfır araba alıyor diyordum olay anlaşıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hummer58

Allah akil
    Versin versin sana 10000 ara ile 40000 lik arac almak nedir ya git bir bisiklet al bu kadar sacma borc gormedim

Size katılmamak elde değil.

Atalarımız çok güzel bir söz söylemiş 'ayağını yorganına göre uzat' diye.
  • Üstadım biz adam olmayız.

• Galeriler senet imzalatırlar muhtemelen.

Buluşmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 19 Ağustos 2013; 23:28:49 >
  • tüm bankaların sitelerinde hesaplama araçları var.misal 60 ay vadeli 3 ayda bir ödemeli 50000 lira kredinin taksit tutarını kolayca görebiliyorsunuz.hangi banka daha ucuz kredi veriyor diye konu açmak bana göre milletle kafa bulmak.bu arada konu ile ilgisi yok ama araç ve yakıt vergileri artmalı.aynı zamanda cep telefonu vergileride.yoksa memleketin sonunu iyi görmüyorum.yabancı mal çöplüğü olmaya doğru hızla gidiyoruz.yaşamaya,eğitime,sağlığa,kültüre,çoluğa çocuğa harcamıyoruz varsa yoksa bankalara,otomobil ve tekno marketlere çalışıyoruz.pek çok insan malının sahibi değil esiri olmuş durumda,çünkü imkanlarının üzerinde mallar alıyor ve üstüne yeni model çıkınca değiştirmek gereği hissediyor zira son model ürünü yüzünden gördüğü yalancı ilgi kişide bağımlılık yapmış.araba almış ama bir eşini dostunu biryere bırakmamak için 40 takla atar,5 inch cep tel almış ama internet paketi yok.onuda bırak dünyadan haberi yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.