Bildirim
Banka Kartından Kredi Kartına Para Aktarımı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
işCep kullanıyorsanız kredi kartına gelip borç ödeme seçeneğine tıklicaksınız. Kendi belirlediğim tutar kutusunu işaretleyip aktarmak istediğiniz tutarı yazacaksınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: slhttnshn61
işCep kullanıyorsanız kredi kartına gelip borç ödeme seçeneğine tıklicaksınız. Kendi belirlediğim tutar kutusunu işaretleyip aktarmak istediğiniz tutarı yazacaksınız.
Eyvallah hocam yaptım -
Hocam Steam den oyun aldım kredi kartım ile.Bakiye vardı ancak kesilmedi. İlla hesap kesim günü mü kesilecek? Şimdi ödemenin yolu yok mu? -
Kartınızdan oyun parası düşmüştür fakat dönem içi işlemlere yansımamıştır. Steam alışverişleri yurtdışı olarak görüldüğünden 3-4 günü bulabiliyo hesapta görülmesi. İsterseniz bekleyen işlemlerden bakarak ne kadar ödeyeceğinizi görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slhttnshn61 -- 26 Aralık 2016; 2:02:45 > -
quote:
Orijinalden alıntı: slhttnshn61
Kartınızdan oyun parası düşmüştür fakat dönem içi işlemlere yansımamıştır. Steam alışverişleri yurtdışı olarak görüldüğünden 3-4 günü bulabiliyo hesapta görülmesi. İsterseniz bekleyen işlemlerden bakarak ne kadar ödeyeceğinizi görebilirsiniz.
Eyvallah hocam baktım işlem olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kartiniz telefon/posta ile alisverise kapali oldugundan isleminiz gerceklestirilemedi.alisverise acmak icin moto ve kartin son 6 hanesini yazip 3340"a gonderin. b002
- hangi world kart daha iyi
- kredi kartına iade edilen para nasıl hesaba aktarılır
- passolig telefon numarası değiştirme
- artı bakiye iadesi nedir
- tom pay hangi banka
- konut kredisi forum
- enpara kimin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X