Şimdi Ara

Banka kartı ile internetten alıs veriş olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Card finans banka kartı var internet bankacılığı şifresi aldım sitesinden bu şifre ile netten alıs veriş yapabilirmiyim

• 3d secure aktifse (tel numaran bankada varsa) 3d secure destekleyen yerleden yapabilirsin ayrıca mastreo kartsa paypala da ekleyebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1-her alışveriş sitesi DESTEKLEMEZ.
    2-Taksit yapamazsın sadece NAKİT.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

3d secure aktifse (tel numaran bankada varsa) 3d secure destekleyen yerleden yapabilirsin ayrıca mastreo kartsa paypala da ekleyebilirsin.

visa electron yazıyor.

3d secyre aktif olup olmadgını nasıl analrım bi bilsem bankacılık şifresi aldım oldumu acaba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Call Me Maybe

1-her alışveriş sitesi DESTEKLEMEZ.
    2-Taksit yapamazsın sadece NAKİT.

2 side kabuldmdur peki alıs veriş yapabilirmiyim bankacılık şifresi ile artık bi bilgin varmıdır
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    Paypal visa da kabul ediyormuş. Banka kartları internette yalnızca 3d secure alışverişlerinde geçerli yanılmıyorsam. Sen bi dene olmadı bankaya arar sorarsın.
    Edit: internet bankacılığı internet şubesi demek alışverişle alakası yok paranı internetten yönetebilirsin demek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 31 Ocak 2014; 22:13:03 >
  • Sgt.Gaz S kullanıcısına yanıt
    Hm anladım boşuna aldık o şifreyi o zaman :)
    kartın üstünde taksit yapan ilk banka kartı yazıyo demekki alış veriş oluyo ama internetten alıs veriş için nasıl açıcaz onu bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben banka kartlarını Turkcell'den tl yükleme de gittigidiyor da kullanabiliyorum ama otobüs bileti almak istediğimde olmuyor.Kartı aldığım gibi kullandım alışverişte herhangi bir açtırma falan yapmadım.

• @Halit1x1: Dostum alışveriş yapacağın siteye gir orda sıkça sorulan sorular bölümünde hangi şartlarda alış veriş yapabilirsiniz mutlaka yazar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.