Şimdi Ara

Banka - Hesap Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vadesiz Mevduat Hesabı açtırmak istiyorum. İçerisinde hem birikim yapmak hemde ihtiyacım olduğunda harcamak, internetten alış-veriş yapmak istiyorum. Bu hizmeti en güzel ve en uygun şekilde karşılayan banka hangisidir ? Bilgileriniz ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

- Arkadaşım "enpara" ya bak çok diyor. İşlem yaparken hesap kesim ücreti falan almıyor tam öğrenci işi çok iyi diyor. Siz bu konu hakkında ne diyorsunuz ?

Yorumlarınız için şimdiden Teşekkürler.

• Kuveytturk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Kuveytturk

Ne gibi artıları var hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rexion

quote:

Kuveytturk

Yazdigin butun ozellikler var. Herseyi super. Ben su ana kadar hicbir sikinti yasamadim. Fazla kimse bilmez ugramaz. Diger bankalara nazaran cok rahat halledersin isini. Hicbirsey de kesim ucreti yok.

• enpara müthiştir.kuveyttürkte olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rexion

quote:

Kuveytturk

Yazdigin butun ozellikler var. Herseyi super. Ben su ana kadar hicbir sikinti yasamadim. Fazla kimse bilmez ugramaz. Diger bankalara nazaran cok rahat halledersin isini. Hicbirsey de kesim ucreti yok.

anladım hocam teşekkür ederim yanıtınız için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İninal kart ödeme sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Enpara Kredi Kartı [ANA KONU]
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: teomanda

enpara müthiştir.kuveyttürkte olabilir

işte artılarını anlatırsanız daha açıklayacı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GokhanAtas

Enpara

neden en para hocam anlatabilirmisiniz ?
  • Up
  • steam, psn, spotify, play store, apple store da %50 indirim var. ayda 1 hakkın olmak üzere finansbank atm aramadan para çekebilme imkanı sunyor. işlem ücreti kesintileri yok.
  • zamanında enpara yı epeyce araştırmıştım. Hiçbir ücret almıyorlar ve arada kampanyalarıda oluyor. Ordan encard alıcaltım. Akbank neo kart olduğu için almadım. Enpara ücret almıyor avantajları var. Çünkü bunu şubelerinin olmamasına bağlıyorlar. Doğruda. Buna internet şubesi deniliyor. Bir sorunun olduğu zaman Finansbank şubesine gittiğinde sana yardım edemiyorlar. Enpara çözüm merkezini Arıcaksın. Finansbank a bağlı fakat Finansbank şubesinden değilde enpara. comda işini hallediceksin. Akbank ücret almaya başladı. Bende enpara başvurusunda bulucam. 4_5 gün içinde evine geliyorlar. Sözleşme imzalıyorsun. Bide vadesiz hesap cüzdanı ve kart veriyorlar.

• O kadar zahmet edip yazamam gür sitesine bak hazirci olma

• turkiyede 50 den fazla banka var hesap isletim ucreti eft gibi seylere kesinti yapmayan 2 tane banka var kuveytturk ve finansbank/enpara

• quote:

Orijinalden alıntı: sezer1578

zamanında enpara yı epeyce araştırmıştım. Hiçbir ücret almıyorlar ve arada kampanyalarıda oluyor. Ordan encard alıcaltım. Akbank neo kart olduğu için almadım. Enpara ücret almıyor avantajları var. Çünkü bunu şubelerinin olmamasına bağlıyorlar. Doğruda. Buna internet şubesi deniliyor. Bir sorunun olduğu zaman Finansbank şubesine gittiğinde sana yardım edemiyorlar. Enpara çözüm merkezini Arıcaksın. Finansbank a bağlı fakat Finansbank şubesinden değilde enpara. comda işini hallediceksin. Akbank ücret almaya başladı. Bende enpara başvurusunda bulucam. 4_5 gün içinde evine geliyorlar. Sözleşme imzalıyorsun. Bide vadesiz hesap cüzdanı ve kart veriyorlar.

Teşekkür ederim hocam yanıtınız için. O zaman bu zamanda en iyisi enpara gibi duruyor.

• rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.