Bildirim
Banka hesabı olmayan biri nasıl para yollar?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
ATM den yollayabilir.Senin hesap numarani ve şube kodunu söylemen yeterli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlgili bankanın atmsinden kartsız işlem ile yatirilabilir 6-10 tl arasında bi para kesiliyor. Hiç para kesmemesini istiyorsan internet bankacılıgında girdigin şifreyi karşı tarafa vereceksin atmye gidip kartsız işlemle kendi hesabıma para yatır kısmını seçecek sonra müşteri numaranla şifreni girecek ve parayı yatıracak ancak şifreni vermen direk kartını vermenle aynı şey yani riskli eğer aileden biri yatirmiyorsa yapma sakın.
quote:
Orijinalden alıntı: Keppler
Dedem yolluycak kendi başına yapacağını sanmıyorum ben ona banka bilgilerini yollarsam o da başkasına yaptırabilir heralde peki ne kadar kesilir ?
Birde bana yollayacağı par abenim hesabıma gelicek değil mi yani banka şubesine değil ben banka kartımla çekebilirim -
quote:
Orijinalden alıntı: RobinHood35
quote:
Orijinalden alıntı: Keppler
Dedem yolluycak kendi başına yapacağını sanmıyorum ben ona banka bilgilerini yollarsam o da başkasına yaptırabilir heralde peki ne kadar kesilir ?
Birde bana yollayacağı par abenim hesabıma gelicek değil mi yani banka şubesine değil ben banka kartımla çekebilirim
Bankadan bankaya değişir,havale ücretlerine bakmn lazim
PTT'den yollayabilirsin. -
Western union ile de gönderebilirsin sanırım
ptt'den yollasın isimden en basiti ben bir kaç kere yolladım bu şekilde. -
işlemi deden yapacaksa ptt den yaptır diğer türlü atmler riskli, başkasına yaptırırsa hele hırsızlık vakasına denk gelebilir Allah korusun. -
quote:
Orijinalden alıntı: FSOCIETY
işlemi deden yapacaksa ptt den yaptır diğer türlü atmler riskli, başkasına yaptırırsa hele hırsızlık vakasına denk gelebilir Allah korusun.
dedem yapsa bile bankanın içinden yaptırır atm de başkasına yaptırmaz hnagisi da ha az keser acaba -
PTT tabii ki. -
bana ver elden ulastiririm
Karşındaki kişinin müşteri numarasıyla yollarsın diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X