Şimdi Ara

Banka Hesabı Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben 18 yaşımı yeni doldurdum.Bu sene üniversiteyi kazanamadım.Dershaneye gidiyorum.Yani öğrenci sayılmıyorum.İstediğim şey ise Garanti Bankasından para yatırmak ve para çekmek için bir hesap ve bankamatik kartı.Mevcut şartlarım ile bunu yapabilirmiyim ? Teşşekkürler şimdiden.

• Çıkarırsın tabi ki ama üniversitelilere özel kartlardan şimdilik yararlanamazsın üniversitedeyim bende 2-3 kart var hicbirine isletim ücreti para çekme yatırma ücreti vs ödemiyorum garantiyi bilmiyorum ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaparsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

Çıkarırsın tabi ki ama üniversitelilere özel kartlardan şimdilik yararlanamazsın üniversitedeyim bende 2-3 kart var hicbirine isletim ücreti para çekme yatırma ücreti vs ödemiyorum garantiyi bilmiyorum ama

O ücretler çok sorun değil.İhtiyacım olan şey IBAN numarası.Ordan para havale edecekler çünkü.En iyisi yarın bi şubeye gidip konuşayım.
  • Sadece kimliğinle gidip hesap açtırabilirsin ama hesap işletim ücreti falan öğrenci hesabı olmayınca olur.garantide ne kadar bilmiyorum.birde o hesaba para yatırırken şube içinden yatıracaklarsa bir sürü havale ücreti çıkar.hesaba 2 tane fatura ödeme tlimatı bağlanırsa hes işl ücreti almaz banka.
  • Yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmH_20

Sadece kimliğinle gidip hesap açtırabilirsin ama hesap işletim ücreti falan öğrenci hesabı olmayınca olur.garantide ne kadar bilmiyorum.birde o hesaba para yatırırken şube içinden yatıracaklarsa bir sürü havale ücreti çıkar.hesaba 2 tane fatura ödeme tlimatı bağlanırsa hes işl ücreti almaz banka.

Hocam bugün açtım hesabı.Paracard daha sonra gelecekmiş adresime.O fatura işinide hallettim 2 faturayı bağladım benim hesaba.Bu arada havale konusunda söylediklerinizi biraz açarmısınız.IBAN numaram üzerinden havale geçecekler sadece.Ne gibi bir masraf olabilir ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Banka hesabı kiralama nedir
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.