Şimdi Ara

banka havalesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bankası ve garanti bankasınınn havale ücretler i ne kadar 50 ytl için bilginiz warmı ?

• arkadaşlar ben bankamatikten yapmıcam içerden yapıcam iş bankası ne kadar alıyo bilginiz warmı bide bankamatikden yaparsam açıklama ve alıcı gibi bölümlere gerekenleri yazabilirmiyim ?
  • Bankanın içinden yapacaksan, 20-25ytl alırlar, hazırlıklı ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Bankanın içinden yapacaksan, 20-25ytl alırlar, hazırlıklı ol
    yuhh o kadar fazla alıyolarmı benm alıcam şey zaten 49 50 ytl gibi bişi desene adam yarısını alıyo zaten
  • ama arkadaşlar 49 ytl için 20 ytl almaları saçma olmazmı :D bide d&r dan bişi alıcam için %2 de havale indirimi warmıs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 20 Eylül 2008; 10:58:36 >
  • iş bankası bankamatik 3 ytl keser.içeriden yapmanı tavsiye etmem çok yüksek ücret alıyorlar.
  • arkadaşlar ben 2milyar yatıracağım ne kadar keserler??
  • hiç iş bankasından havale yapan yokmu ya
  • ya içerden niye yapıcaksın ki.atm den hesap numarasına yatır parayı?iş bankasıyla garanti 3ytl alıyo diye biliyorum masraf.akbank masraf almıyo.
  • tmm da can arkadaşım atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz?
  • ben hepsiburadadan kasa aldım 120ytl havale yaptım 160ytl oldu garanti bankası
  • quote:

Orjinalden alıntı: ASİL01

ben hepsiburadadan kasa aldım 120ytl havale yaptım 160ytl oldu garanti bankası

adamı soyuyolar resmen

atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz? ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearlesstürk

quote:

adamı soyuyolar resmen

atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz? ????

Garanti paramatikte hesabınızın olmasına gerek yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

quote:

quote:

adamı soyuyolar resmen

tmm hesap gerekmiyo ama atm den açıklama bölümü alıcı gibi yerleri gibi yazabiliyormuyuz?

• quote:

Orjinalden alıntı: devilsemo

Bankanın içinden yapacaksan, 20-25ytl alırlar, hazırlıklı ol

100 de 30 alıyorlar dıye bılıyorum..
    50 ytl ye 15 ytl falan..
  • garanti parmatik 4 ytl alıyor artık
  • arkadaşlar anladım atm den yapıcam ama atm den yapınca havale yaptıgım hesap benm olduğumu anlıcakmı?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Wristcutter

quote:

quote:

adamı soyuyolar resmen

tmm hesap gerekmiyo ama atm den açıklama bölümü alıcı gibi yerleri gibi yazabiliyormuyuz?

Açıklamaya yazım kısmı hakkında bir bilgim yok.

• quote:

Orjinalden alıntı: 26birkan

arkadaşlar ben 2milyar yatıracağım ne kadar keserler??

???????
  • quote:

arkadaşlar anladım atm den yapıcam ama atm den yapınca havale yaptıgım hesap benm olduğumu anlıcakmı?

telefon numarası yazıcaksın.öyle oluyo genelde.karşındakide senin telefonun oldugunu vs anlıyo işte.yada parayı yatırcagın kişiyle anlaş onun istediğini yaz öyle anlar vs vs.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.