Bildirim
banka havalesi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
arkadaşlar ben bankamatikten yapmıcam içerden yapıcam iş bankası ne kadar alıyo bilginiz warmı bide bankamatikden yaparsam açıklama ve alıcı gibi bölümlere gerekenleri yazabilirmiyim ? -
Bankanın içinden yapacaksan, 20-25ytl alırlar, hazırlıklı ol -
yuhh o kadar fazla alıyolarmı benm alıcam şey zaten 49 50 ytl gibi bişi desene adam yarısını alıyo zatenquote:
Orjinalden alıntı: devilsemo
Bankanın içinden yapacaksan, 20-25ytl alırlar, hazırlıklı ol
-
ama arkadaşlar 49 ytl için 20 ytl almaları saçma olmazmı :D bide d&r dan bişi alıcam için %2 de havale indirimi warmıs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fearlesstürk -- 20 Eylül 2008; 10:58:36 > -
iş bankası bankamatik 3 ytl keser.içeriden yapmanı tavsiye etmem çok yüksek ücret alıyorlar. -
arkadaşlar ben 2milyar yatıracağım ne kadar keserler?? -
hiç iş bankasından havale yapan yokmu ya -
ya içerden niye yapıcaksın ki.atm den hesap numarasına yatır parayı?iş bankasıyla garanti 3ytl alıyo diye biliyorum masraf.akbank masraf almıyo. -
tmm da can arkadaşım atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz? -
ben hepsiburadadan kasa aldım 120ytl havale yaptım 160ytl oldu garanti bankası -
quote:
Orjinalden alıntı: ASİL01
ben hepsiburadadan kasa aldım 120ytl havale yaptım 160ytl oldu garanti bankası
adamı soyuyolar resmen
atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz? ???? -
quote:
Orjinalden alıntı: fearlesstürk
quote:
adamı soyuyolar resmen
atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz? ????
Garanti paramatikte hesabınızın olmasına gerek yok. -
quote:
Orjinalden alıntı: Wristcutter
quote:
quote:
adamı soyuyolar resmen
atm den yaparken banka da hesabın olması gerekiyo mu bide oraya acıklama bilgilerimizi ve alıcıyı girebilirmiyiz? ????
Garanti paramatikte hesabınızın olmasına gerek yok.
tmm hesap gerekmiyo ama atm den açıklama bölümü alıcı gibi yerleri gibi yazabiliyormuyuz?
-
quote:
Orjinalden alıntı: devilsemo
Bankanın içinden yapacaksan, 20-25ytl alırlar, hazırlıklı ol
100 de 30 alıyorlar dıye bılıyorum..
50 ytl ye 15 ytl falan.. -
garanti parmatik 4 ytl alıyor artık -
arkadaşlar anladım atm den yapıcam ama atm den yapınca havale yaptıgım hesap benm olduğumu anlıcakmı? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Wristcutter
quote:
quote:
adamı soyuyolar resmen
Garanti paramatikte hesabınızın olmasına gerek yok.
tmm hesap gerekmiyo ama atm den açıklama bölümü alıcı gibi yerleri gibi yazabiliyormuyuz?
Açıklamaya yazım kısmı hakkında bir bilgim yok.
-
quote:
Orjinalden alıntı: 26birkan
arkadaşlar ben 2milyar yatıracağım ne kadar keserler??
??????? -
quote:
arkadaşlar anladım atm den yapıcam ama atm den yapınca havale yaptıgım hesap benm olduğumu anlıcakmı?
telefon numarası yazıcaksın.öyle oluyo genelde.karşındakide senin telefonun oldugunu vs anlıyo işte.yada parayı yatırcagın kişiyle anlaş onun istediğini yaz öyle anlar vs vs.
Benzer içerikler
- cici bebe ile kilo alma
- aft patlatmak
- kız nasıl tavlanır
- sular kesildikten sonra gelen sarı su
- mesai saatleri dışında aranmak
- elon musk roket
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X