Bildirim
bank asyadan hisse senedi almak istiyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam siyasi gündemden dolayı bankasya hisseleri dipte. Şu anda tmsf ye devredildi banka ama illaki bir gün devler bankayı satacak veya banka kendini düzeltecek yani lağvetme söz konusu değil. 4-5 yıllık vadede karlı bi yatırım olur şahsen ben almayı düşünüyorum. Şu an ki değeri 0.65 olan senedin son 3 yıldaki yaklaşık değeri 2.50, son 5 yıldaki değeri ise 4 civarında yani şu an son yıllarının en kötü döneminde. Tüm batma-lağvedilme ihtimali olmayan şirketler gibi buda bir gün standart değerine kavuşacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki ama nasıl satın alacagım. Borsa işinden hiç anlamıyorum. Daha önce hiç böyle bir işlem yapmadım. bana adım adım anlatmanız mümkün mü?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstad bankanın ortaklarını araştırmak için devreye MASAK girdi. Bence temkinli davran ve biraz bekle.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X