Şimdi Ara

Bank Asya Mank Asya Hikaye Tek Üzüntüm Bu Olacaktı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tek üzüntüm Şampiyonluğumuzun Trabzonspora verilmesi olacaktı, Bu gözaltından sonra inş TFF böyle bir karar alamayacak artık...

Bu arada Çarşı, onlar haklı dimi beyler...

Bank Asya Mank Asya Hikaye Tek Üzüntüm Bu Olacaktı.

• Çok ayıp bir şeydi. Gerçekten fanatizm gözlerini kör etmiş.
  • şampiyonluğun trabzona verilmeyeceğini zaten biliyoruz, o yüzden sıkıntım olmadı... ama çarşı nın bu yaptığı gerçekten ayıptı...

ki bunun altındaki yorumlara bakarsanız bir çok beiktaşlıda buna karşı çıktı... birtanesi de benim iş yerinden fanatik bjk li arkadaşım...
  • Pankart iyi patlamış.
  • Bu konuya ithafen Bjkliler konu açmış galiba bizi takip edememişler ki bizim üzüntümüzü tartışıp, nereye saldıracağını bilemedi diyorlar komikmisin be, biz buradan bas bas bağırıyoruz kim takar ligi istersek amatör kümede olalım ama elimizden alınan şampiyonluğu gidipde 19 maçın içide olan takıma vermeleri beni üzer dedim, bu da çok normal, anormal olan bu konu açıp saçma yorumlar yazanlarda...

http://forum.donanimhaber.com/m_50643171/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Bu konuya ithafen Bjkliler konu açmış galiba bizi takip edememişler ki bizim üzüntümüzü tartışıp, nereye saldıracağını bilemedi diyorlar komikmisin be, biz buradan bas bas bağırıyoruz kim takar ligi istersek amatör kümede olalım ama elimizden alınan şampiyonluğu gidipde 19 maçın içide olan takıma vermeleri beni üzer dedim, bu da çok normal, anormal olan bu konu açıp saçma yorumlar yazanlarda...

Adamların derdi fener. Fenerden o kadar korkuyorlar ki en ufak fenerle ilgli iyi bir olay batıyor adamlara, kötü şeylerdede sevince boğuluyorlar. İşte bu yüzden fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımı. Rakip takım taraftarının Fenerbahçe için nasıl şekilden şekle girdiğini yıllardır görüyoruz. Ne yapsak ne etsek şu Feneri karalasak, zarar versek bunun planını yapıyorlar en ufak olayda hemen kinlerini utanmadan kusuyorlar. Siz daha çok oynayatacağız merak etmeyin.

• Sadri Şener Gözaltına Alınmasaydı Verilecekmiydi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbdemir

Bu konuya ithafen Bjkliler konu açmış galiba bizi takip edememişler ki bizim üzüntümüzü tartışıp, nereye saldıracağını bilemedi diyorlar komikmisin be, biz buradan bas bas bağırıyoruz kim takar ligi istersek amatör kümede olalım ama elimizden alınan şampiyonluğu gidipde 19 maçın içide olan takıma vermeleri beni üzer dedim, bu da çok normal, anormal olan bu konu açıp saçma yorumlar yazanlarda...

Aynı başlıkta bir de yargılanmadan şikeci ilan etmişler demiş birisi. Biz de ondan bahsediyorduk işte.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.