Şimdi Ara

Banggood Rehber ★ Ürün Tavsiyeleri ★ (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.228
Cevap
105
Favori
93.300
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hasan16Sarac

    4 haziranda gümrükten çıkan ürün ortalarda yok. Bi daha asla Aljoy ve banggood kullanmam.
    Tam olarak aynı durumdayım. Daha da toplu iğne almam bunlardan.
  • Ben kargomu sorunsuz olarak 15 gün içerisinde elime aldım fakat buna rağmen 60 güne yakın bekleten aliexpress daha güvenli geliyor bana. Benim içinde ilk ve son alışverişim oldu. Öncelikle kargo takip olayında ben çok sorun yaşadım, hele ürün Türkiye girdikten sonraki durum için ben bir çok yere telefon etmek zorunda kalmam can sıkıcıydı. En önemli sorun yerel hangi kargo şirketine teslim edildiği, ben genel olarak Aras kargo ile geldiğini bildiğim için Aras kargoyu aradım bana adına bir kargo olmadığını söylediler. Banggood döndüm onlarda ürününüz daha Türkiye ye gelmemiştir bekleyin cevabı aldım. En sonunda WWE (We World Express) firmasının Türkiye numarasını bulup iletime geçtim ve Aras kargo için takip numaramı whatsup üzerinden bana verdiler.

    Özellikle banggood müşteri temsilleri ile iletişimimden hiç memnun kalmadım. Aras kargo firmasıda adıma düzenlenen kargoyu nasıl bulamıyor ayrı bir olay.

    Sonuç olarak bir daha bir şey almayı ben düşünmüyorum arkadaşlar.




  • Atahan2626 kullanıcısına yanıt
    Benim kargoda da hedefe ulaştı şeklinde ibare var ama hangi hedef anlayamadım.

    Var mı fikri olan ?


  • arkadaşlar weworldexpress yani WWE olan kargolarınız dan endişe etmeyin. THY ortaklı 2019 yılında kurulmuş bir firma. tr ye girdikten sonra Aras la gonderiyor. benim kargom 11 günde geldi sorun yok

    https://t.17track.net/en#nums=WWETA0001013342YQ

    ama alljoy olandan ses seda yok 4 Haziran gümrük çıkışı gözüküyor bekliyoruz hala

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aedips A kullanıcısına yanıt
    Vergi ödeme gibi bir durumla karşılaştınız mı peki?
  • Commander kullanıcısına yanıt
    yok hayır direk geldi

    banggoodda zaten turkey direct mail seçince vergiler dahil gonderiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-04E941636

    Bu mesaj silindi.
    Aliexpresste vergi dahil seçenek yok maalesef.
  • Yazıyor vergi dahil diye.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banggoodan ürün almayin!!! 26 Mayıs'ta aldığım ürün 4 Haziran'da gümrükten çıktığı halde bu zamana kadar teslim edilmedi. Ben ve benim gibi bir sürü mağdur insan var. Hem de hızlı kargo olsun diye extra ödeme yapan insanlar mevcut. Sırf bu mağduriyet yüzünden WhatsApp grupları kuruldu. Bir sürü sikayetvar.com da şikayet mevcut. Banggood Alljoy denilen leş bir kargo firmasıyla çalışmakta her aradığımızda bize çeşitli bahanelerle oyaliyorlar. Ben ve benim gibi insanlar mağdur oldu, sizler de mağdur olmayın diye yazıyorum.!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayın ürün buradan. 10-18 iş günü dediler diye siparişini verdiğim kargomun üstüne yattı banggood. 25 iş gününden fazla oldu kargo yok ortada hala. We world express ile yollayacaklardı ama türkiye tarafıyla konuştuğumda böyle bir kargonu ülkeye gelmediğini söylediler. Banggod ise 90 gün bekleyin diyor. Almayın ya, böyle şeref yoksunu firmalara para kazandırmayın. İnanın alacağım şey ülkede olsa şunlara 1 kuruş kazandırmazdım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu yeni üye kuponu 20 dolar yazıyor ama şimdi deneyince 5 dolarlık kupon kullanabiliyorum? Bu kupon olayını bilen var mı?

    Birde, bu sitede banka kartı ya da ininal kart kullanan oldu mu? Bu kartlarla alışveriş yapılıyor mu?
  • Merhaba arkadaşlar.Banggood dan drone alıp Fransa ya gönderim yaptırsam Fransa gümrüğü nde ek vergi var mı,?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banggood dan alışveriş yapmayın diyen arkadaşlar ne sıkıntı yaşadılar bilmiyorum. Ben 29 Haziran da Banggood dan Roborock S5 Max Akıllı Robot Süpürge siparişi verdim. Dün siparişimin 8. günü 7 Temmuz da Aras Kargo ile teslimatı yapıldı. Siparişin paketlenmesi çok sağlamdı ve bu kadar hızlı gelmesinden dolayı çok memnun kaldım. Daha geçenlerde Türkiye de 7000 lira civarında olan (bu aralar 5500 e kadar indirmiş ithalatçılar) cihaz bana 4000 liraya geldi bu da cabası.
  • 4 Haziran gümrük çıkışlı alljoy kargom bugün Aras kargoyla geldi

    aynı tarihli arkadaşlara duyurulur.

    herhangi bir ücret ödemedim.

    https://t.17track.net/en#nums=ALJAO0147000013YQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 4 haziran tarihli kargolar dün kargoya verilmiş.
    Bu arada kargoları açarken video çekerek açın mutlaka, gönderilerden birindeki kutunun içinden saat yolda uçmuş...Banggood poşeti açılıp tekrar yapıştırılmış.40 gün beklediğimize mi yanayım, anlama sorunlu banggood destek elemanlarına dert anlatırken yaşayacağım yıpranmaya mı.... Bu kadar bekletirsen gönderiyi olacağı bu Alljoy. Neden beklettiklerini konusunda tahminimi de buraya yazayım dursun... Alljoy 1 sene kadar önce gümrükte sorun yaşadı, sanırım ödenen tutar gönderenin hesapladığından farklı tuttu... bu yüzden artık gümrüğe beyan ettiği ve devlete peşin ödediği vergileri Banggood dan geri almadan (hesabına yatmadan) bizim gönderileri ülke içine dağıtmıyor. Bu yüzden bu 30 gün bekleme durumu... banggood pişmanlıktır. Alljoy ile Turkey Direct gönderi ayrı bir pişmanlıktır.
  • Merhaba, banggood un sitesinde ücretsiz 3 taksit yazıyor fakat ben ürünü taksitle almaya çalıştığımda üzerine vade farkı koyuyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aedips

    arkadaşlar weworldexpress yani WWE olan kargolarınız dan endişe etmeyin. THY ortaklı 2019 yılında kurulmuş bir firma. tr ye girdikten sonra Aras la gonderiyor. benim kargom 11 günde geldi sorun yok

    https://t.17track.net/en#nums=WWETA0001013342YQ

    ama alljoy olandan ses seda yok 4 Haziran gümrük çıkışı gözüküyor bekliyoruz hala
    Aras takibini nasıl yaptınız
  • Banggood üzerinden 2 kişilik gruba katılarak bir ürün almaya çalıştım. Ziraat kredi kartı ile 6 taksit şeklinde ödemeyi seçtim, yurtdışı e ticaret özelliği açık olmasına rağmen site ödemeyi alamıyor üstelik telefonuma 3d secure onay kodu sms ile geliyor. Destek ile görüşmelerim sonuçsuz kaldı bekleyip tekrar deneyin diyorlar. Hem telefondan hem bilgisayardan denedim ödeme yapılamıyor. Çıkan hata: Transaction declined:No permission to process the card installment. Please contact your bank or try another card.
    Daha önce yaşayan, yardım edebilecek var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metin* kullanıcısına yanıt
    Aras kargo takip kayıtları 17trackten takip ederken de görünüyor ama biraz geç düşüyor WWE den takip ederken gösteriyor yani Aras hareketlerinide


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba !
    Bi konuda yardım istiyorum bilgisi olandan. Banggood sitesinden bi ürün aldım. Ürün bozuk çıktı. Bana ürünü iade etmemi istediler para iadesini o zaman yapacaklarmış.
    1. Ürünü ptt ile mi göndereceğim yoksa başka bir kargo ile mi ?
    2. Bu ürünü yolladığım da para iadesi ürün onlara ulaşınca mi yapılacak yoksa ben onlara takip kodunu verince mi ?
    Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.