Şimdi Ara

Banggood Kargo Takip Numarasının Bulunamaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Banggood'dan 30 Ocak'ta sipariş verdiğim ürünü kargo takip numarası ile birlikte aldım. Fakat aradan 15 gün geçmesine rağmen kargo takibi yaptığımda hiçbir türlü bilgi yer almıyor. Böyle bir kargo yok diye hata mesajı alıyorum. İlk defa Banggood'da başıma böyle bir şey geldi. Müşteri hizmetlerine kaç kere yazdım fakat bir kaç gün bekleyin falan diyorlar. Ne yapmam lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F2089B543 -- 14 Şubat 2016; 21:29:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rand AlThor

Merhaba.
    Banggood'dan 30 Ocak'ta sipariş verdiğim ürünü kargo takip numarası ile birlikte aldım. Fakat aradan 15 gün geçmesine rağmen kargo takibi yaptığımda hiçbir türlü bilgi yer almıyor. Böyle bir kargo yok diye hata mesajı alıyorum. İlk defa Banggood'da başıma böyle bir şey geldi. Müşteri hizmetlerine kaç kere yazdım fakat bir kaç gün bekleyin falan diyorlar. Ne yapmam lazım?
    Bu da takip numarası: RE818040965SE

Bu aralar geç kargoluyorlar. Bir haftaya yansır. Senden bir hafta önce aldım ben daha yeni yurtdışına sevk edildi. Banggooddan 2014den beri alışveriş yaparım. Bi yamukluğunu görmedim. Hatta bir kargom kayboldu(tracking yok) paramı hemen verdiler. Biraz daha sabret, bu aralar yoğunlar sanırsam.

• bir hafta sonra falan görünür. yılbaşı tatilinden dolayı gecikmiştir.
  • Teşekkürler arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YANWEN -ALİEXPRESS kargo takip
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.