Şimdi Ara

BANGGOOD BEDAVA ÜRÜNLER DAĞITIYOOR ! (SIMSIIICAAAK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
7
Favori
17.331
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BANGGOOD YILBAŞI İÇİN KARTLAR SUNUYOR GÜNLÜK 3 TANE KULLANMA HAKKIMIZ VAR KARTLARIN İÇİNDE ÜRÜNLER VE PUAN VAR HER TÜRLÜ KARLIYIZ YANİ

HERKES NE ÇIKTIĞINI YORUM OLARAK YAZARSA SEVİNİRİM

BANA : 3 ADET 50 PUAN ÇIKTI 150 PUAN YANİ TOPLAM 364 OLDU :D

LİNK :http://www.banggood.com/2015xmas.html?bid=16469&utmid=205#socks

• Puanların eşdeğeri nedir ?
  • 2 Haftadır vardı zaten hergün 3 hakkın oluyor toplam 1850 puan birikti bende hediye çıkmadı :)

edit: 100 puan 1 dolar indirim yapıyor ancak ürün fiyatına göre puan kısıtlaması var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 13 Aralık 2015; 21:03:23 >
  • Hocam o linkte kart vs goremedim.nasil yapcaz tam olarak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle
  • pointler ne işe yarıyor?
  • Ürün alırken poininizi yazıp indirim kazanıyorsunuz mesela 200 puanınız var 2$ indirim kazanıyorsunuz bu da çok iyi bence bizim için 5.80 TL indirim demek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biri SJcam kazandı. Gerçek mi bu şimdi?
  • 2-3 ay önce aldığım bi ürünün gelmediğini farkettim şu konu sayesinde
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt

:D bir gün bile hediye çıkmadı büyük ihtimalde çıkmaz zaten :D Şimdilik sadece bir kamera alma peşindeyim fakat bir adet'te quadcopter patlatsam fena olmaz ama para yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

2-3 ay önce aldığım bi ürünün gelmediğini farkettim şu konu sayesinde

• Arkadaşlar puanınızı kupona çevirebiliyorsunuz. Hiçkimse de dememiş. Bayağıdır vardı bu kampanya. Ben 10$-5$ kupondan 5-6 tane stokladım. Haberi olmayana 1080 puana veriyor 10$-5$ kupon.
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    Canlı desteğe yaz hemen halletsinler
  • Hammerlein kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 10000 mAh powerbank konusunda da sordum cevaplayan olmadı.
    Puanları kuponlara çevirince:
    Oluşturulan kuponun alt limiti oluyor mu?
    Kupona çevirmek için puan olarak herhangi bir alt veya üst limit var mı?
    Oluşturulan kuponun süre, zaman, ürün kısıtlaması var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hammerlein

Arkadaşlar puanınızı kupona çevirebiliyorsunuz. Hiçkimse de dememiş. Bayağıdır vardı bu kampanya. Ben 10$-5$ kupondan 5-6 tane stokladım. Haberi olmayana 1080 puana veriyor 10$-5$ kupon.

Peki kuponun alt limit var mı?
  • maxtreme kullanıcısına yanıt
    Var tabi fiyata göre kullanabileceğiniz kupon miktarını banggood söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MutlucanElcin -- 13 Aralık 2015; 21:40:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

:D bir gün bile hediye çıkmadı büyük ihtimalde çıkmaz zaten :D Şimdilik sadece bir kamera alma peşindeyim fakat bir adet'te quadcopter patlatsam fena olmaz ama para yok :D

bana ilk gün blitzwolf monopod çıkmıştı. daha da çıkmadı bir şey. puanı dayıyorlar artık.
    b-6 ay önce de blitzwolf'un şarj aleti powerbank ve monopod setini ve 5000lik xiaomi powerbank kazanmıştım. takipli olarak gönderiyorlar bir de :)
  • E günaydın haftalardır var zaten 2500 point oldu puandan başka da bişey çıktığı yok
  • zphr Z kullanıcısına yanıt
    o zaman piranalığımızı kullanıp 3 4 tane hesap açalım deneyelim birşeyler çıkabilir,2.hesabımı açtım bile :D
  • My coupon sayfasinda en alttan 2. Ci secenekte 1080 puan karsiliginda 10 dolar alt limitli 5 dolar indirim ceki veriyor. Mi band veya mi power blank alinabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.