Şimdi Ara

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021 (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.380
Cevap
138
Favori
360.560
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Sen daha şanslısın benim 3 hafta oldu :)
    Banggood sitesinde iki kere iptal ettirip paramı aldım. İlk seferde 6 günde para hesabıma yattı diğerinde 3 günde. Banggood sitesinde geri ödendi yazdıktan 2 gün sonra para hesaba geçiyor.haftasonu dahil. Bence siz bankanizla irtibata geçin yada şikayet var sitesine bankayla ilgili sikayetinizi yazın. Bakın o zaman para hemen hesaba geçecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theburakx -- 26 Şubat 2019; 10:41:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yurtiçi kargo dan bildirim geldi az önce istanbuldan yola çıkmış tahmini teslimat 28 subat yazıyor bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    Bankanın hatası olacağını sanmıyorum, önce iyzico ile görüştüm, herhangi bir iade kaydının görünmediğini söylediler.

• Ben beelik tv box siparişi verdim 20 gün bekledim stoğa düşmeyince bu tattillden dolayı iptal ettim 3 güde param geri yattı şimdi ürün stokta almak istiyorum ama turkey direct mail kalktı satın almada gümrük sigortası var ama gümrüğe takılınca vergileri ödüyolarmı acaba

• Benimde Yurtiçi Kargo ile teslim edilecek. Mobil Uygulamadan bildirim geldi.

• Tbmv box için hızlı kargo ile tavsiyede bulunacak varmı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakup23e

Yerel takip için yurtiçi kargo uygulamasını indirip takip edebilirsiniz
    Uygulamayı indirdiğim ama hiç bir bilgi alamadım. Ayın 22sinden bu yana siparişim İST gümrükte görünüyor.
  • Gümrük kampanyası bitti mi acaba? Tv box alacağım fakat hızlı kargo gözükmüyor. Sadece ptt gözüküyor.

• mertsamet M kullanıcısına yanıt
    TV Boxlarda gümrükde ekstra düzenleme var.O sebeple ara verilmiş bakalım ilerde açarlar belkide
  • 26 günün sonunda 3B yazıcım hareketlendi. Değişik bir şirketmiş bu banggood.

2019-02-27 12:02
    HKG, Flight Depart From Original Airport (HKG)

2019-02-24 08:22
    cargo has not seen action.

2019-02-01 16:19
    Order Created, ready for picking up
  • batubay B kullanıcısına yanıt
    Sizin sansiniza resmi tatile gelmiş. O yuzden uzun sürmüş olabilir. Hareketlenme bilgilerini alljoy un sitesindenmi gordunuz? Yoksa baska bir firma ile mi geliyor?

• lostromoss L kullanıcısına yanıt
    Hocam şubatın 2sinde sipariş verdiğim 100 dolarlık ürünlerin hepsi 1 hafta önce geldi ama dörtgözle beklediğim ürün gelmedi. Bence stokta olmayan ürün sattılar. Evet alljoy sitesinden takip ediyorum. Gümrük ödemeli hızlı kargo ile satın aldım. İyi kötü yola çıktı bakalım. Pakistan-Hindistan hava sahasını da kazasız belasız geçerse yurtiçi kargo da ezmeden ulaştırırsa mutlu sonla bitecek gibi gözüküyor.
  • Turkey Direct mail ile 16 günde teslim, vergiler dahil 797 $ ( Kargo güvenlik sigortası içinde )

Satın aldığım Link ;
    www.banggood.com
    XGIMI H2 Projector 1080P 1350 Ansi bluetooth Remote Control Home Theater Beamer Projector From XIAOMI YOUPIN Office & School Supplies from Computer & Networking on banggood.com
    https://ad.admitad.com/g/e8f129b05ed862d07e2a6213826a88/?ulp=https://www.banggood.com/Xiaomi-XGIMI-H2-Projector-1080P-1350-Ansi-Bluetooth-Remote-Control-Home-Theater-Beamer-Projector-p-1331165.html

Artık Kredi kartı ile ödeme alıyor Banggood arkadaşlar. 1000 $ limit arttırıldı.

Şubeye gelir gelmez, gidip aldım walla. Dağıtıma çıkmadan. Yurtiçi kargo uygulaması ile Tr de dağıtıma çıkar çıkmaz bildirim geliyor.

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

Banggood 11.11 İndirimleri Başladı !! -Herşey Dahil Kargo /10.11.2021

• quote:

Orijinalden alıntı: batubay

Hocam şubatın 2sinde sipariş verdiğim 100 dolarlık ürünlerin hepsi 1 hafta önce geldi ama dörtgözle beklediğim ürün gelmedi. Bence stokta olmayan ürün sattılar. Evet alljoy sitesinden takip ediyorum. Gümrük ödemeli hızlı kargo ile satın aldım. İyi kötü yola çıktı bakalım. Pakistan-Hindistan hava sahasını da kazasız belasız geçerse yurtiçi kargo da ezmeden ulaştırırsa mutlu sonla bitecek gibi gözüküyor.
    Yaizicinizi gule güle kullanın darısı bize insallah.
    Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim

• Bende 11 günde teslim aldım. Herhangi bir sorun yaşamadım.

• Arkadaşlar 22 gün olacak para iadesi halen yapılmadı, 22 gündür üstüne yattılar paranın. Harcama iptali yapabiliriz dedi banka ona başvurucam gerekirse. Siparişiniz para iade durumuna gelirse işiniz iş dikkatli olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yakup23e

TV Boxlarda gümrükde ekstra düzenleme var.O sebeple ara verilmiş bakalım ilerde açarlar belkide
    hocam ben ön siparişle tanix 5max aldım vergiler dahil şimdi gönderirken o sekildemi gönderirler.vergi dahil kalkmışda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrnayn -- 27 Şubat 2019; 21:19:35 >
  • Yakup23e Y kullanıcısına yanıt
    Yakup bey gümrük düzenlemesi derken konuyu açarmısınız biraz daha ne olucak gümrükte ona göre sipariş verelim veya vermeyelim

• Banggood 27'sinde kargoyla verilecek siparişi kargoya vermemiş. Öncesinde de 15 gün bekletti zaten. Bunlar parayı toplayıp işletiyor sonrada kargoyu göndermeyip bize siparişi iptal ettiriyor galiba. Sipariş iptali nasıl yapıyoruz bu arada.

• Evet benim projeksiyon siparişimi 1 ay beklettikten sonra tam ürün stoğa girecekken iptal etmişler.Ben ne diyeyim şimdi bunlara?
    Almayın arkadaş, buradan bir çöp parçası bile almayın.Pahalı ürünleri kafalarına göre iptal ediyorlar.
    Şimdi bir de para iadesi ile uğraş dur.Beni de 22 gün bekletirlerse yandık.Nereden bulaştım bu firmaya.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.