Şimdi Ara

banggoddan helikopter alayım mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şuan aklımda v911 almak var araştırırken banggoodda 30 dolara yanında 5 tane ek bataryada hediyesiyle var fakat güvenemedim gümrükte falan sorun çıkar mı merak ediyorum

• şimdi gördüm ebayda 20 dolara var
  • up
  • Mozzarella kullanıcısına yanıt
    bende dün sipariş verdim ebay dan 90 dolar altı olduğu için gümrükte problem olacağını sanmıyorum yanlız türkiyeye geldikten sonra ptt kargo ya güvenmiyorum getiren elemanlar özensiz ve geçen siparişimde dış kapıya faturaların oraya bırakıp gitmişler. kargo takip numarası olmadığı içinde takip edemiyorsun. ama herhalde almaya değer türkiyede 140 tl ürün ebayda 20$
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunusesss

bende dün sipariş verdim ebay dan 90 dolar altı olduğu için gümrükte problem olacağını sanmıyorum yanlız türkiyeye geldikten sonra ptt kargo ya güvenmiyorum getiren elemanlar özensiz ve geçen siparişimde dış kapıya faturaların oraya bırakıp gitmişler. kargo takip numarası olmadığı içinde takip edemiyorsun. ama herhalde almaya değer türkiyede 140 tl ürün ebayda 20$

Bende ebayda baktım 20 dolar fakat sadece helikopter kumanda vs dahil değil
    Kumanda vs eklenince 50 dolar oluyor mümkünse ürününğzün linkini atabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hadi ya bende hepsi dahil sanıyordum 3 gün önce sipariş verdim :( şimdide kumanda ve batarya alıcam el mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mozzarella

şuan aklımda v911 almak var araştırırken banggoodda 30 dolara yanında 5 tane ek bataryada hediyesiyle var fakat güvenemedim gümrükte falan sorun çıkar mı merak ediyorum

gerçi konu eski ama banggood dan ıvır zıvır aldım, kulaklık, şarj cihazı vb. sorun çıkmadı. ptt kargo düşünüldüğü gibi sorun çıkarmıyor, sistemleri çoğu kargo şirketinden iyi. hatta 3 yıl önce Londra'dan gelen dslr parçasını 5 gün (3 iş günü, araya haftasonu girdi) teslim ederek şaşırttı beni.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parka alsam mı?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

quote:

şuan aklımda v911 almak var araştırırken banggoodda 30 dolara yanında 5 tane ek bataryada hediyesiyle var fakat güvenemedim gümrükte falan sorun çıkar mı merak ediyorum

gerçi konu eski ama banggood dan ıvır zıvır aldım, kulaklık, şarj cihazı vb. sorun çıkmadı. ptt kargo düşünüldüğü gibi sorun çıkarmıyor, sistemleri çoğu kargo şirketinden iyi. hatta 3 yıl önce Londra'dan gelen dslr parçasını 5 gün (3 iş günü, araya haftasonu girdi) teslim ederek şaşırttı beni.

Banggooddan aldım ve bir takip no verdiler fakat 1 haftadır ptt nin sitesinde sorgulatıyorum hiçbir sonuç yok sizin eşyalarınız kaç günde geldi

• banggood ve dealextreme iki haftayı bulur.
  • sayısız parça getirdim gümrükte rc araçlar ve malzemeler takılmıyor 75 euro altı olmalı yoksa vergi vermen gerek.
  • banggood dan v911 satın aldım bugun, kargo surecin merak eden olursa bilgilendirebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: diker1905

banggood dan v911 satın aldım bugun, kargo surecin merak eden olursa bilgilendirebilirim

Hocam bugün takip numarasıula baktığımda ürün alıp verme merkezinde alındı yazıyor baika bir programla baktığımda türkiyeye giriş yapmış gözüküyor
    Sorum şu eğer ukime gidersem ürünü alabilir miyim ?
    Takip no:RC011095313MY

hocam bu urunler gumruge takılmaz yani incelenir sonra kargoya teslim edilir, bence hiç uğraşma bir kaç gun bekle Türkiyeye giriş yaptıysa adresine gelecektir bir kaç güne kadar
  • Arkadaşlqr benim kargom bugün avpime ulaştı ve üç kere posta teslim bordrosuna tealim esildi ibaresi var ne anlama geliyor yarın avpime gidip elden alabilir miyim

• benim kargom hollandadan cıkmıs elime bugun ulastı. hiç bir eksik gedik yok duvarlarla paslaşıyor şimdilik
    kargo hareketlerini paylaşıyorum merak eden arkadaslar olabilir diye

banggoddan helikopter alayım mı ?
  • quote:

Arkadaşlqr benim kargom bugün avpime ulaştı ve üç kere posta teslim bordrosuna tealim esildi ibaresi var ne anlama geliyor yarın avpime gidip elden alabilir miyim

son durum nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

Arkadaşlqr benim kargom bugün avpime ulaştı ve üç kere posta teslim bordrosuna tealim esildi ibaresi var ne anlama geliyor yarın avpime gidip elden alabilir miyim

son durum nedir ?

Avpime ulaştıktan 1 gün sonra evime geldi
    Ve ilkbgün denge çubuğunu kırdım

• quote:

quote:

quote:

son durum nedir ?

yedek yok mu ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

son durum nedir ?

yedek yok mu ?

Kutudan yedek çıkmadı ama sipariş verdim bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.