Arkadaşlar bilgisi olan varmı yardımcı olsun güzel diziye benziyor.Konusu ney ?ikinci dünya savaşımı ? kaç sezon internetten nerde izleyebilirim ?
mini dizi olur kendileri. kaç bölüm hatırlamıyorum ama 12 olabilir bölümlerde 1 saatlikti yanılmıyosam
2.dünya savaşıyla ilgili film.
bazı bölümler sıkıcı bir kaç bölüm dışında. ama zevkler farklıdır tabi
sıkılmadan izlersin
Band of Brothers / Kardeşler Takımı, tarihçi ve biografçı Stephen Ambrose tarafından yazılan aynı adlı romanından uyarlanan, II. Dünya Savaşı temalı, 10 bölümlük televizyon dizisi serisidir. Ortak yapımcılığını, Akademi Ödüllü Er Ryan'ı Kurtarmak filminde beraber çalışan Steven Spielberg ve Tom Hanks üstlenmiştir. 2001 yapımı Kardeşler Takımı hala Dünya'nın birçok yerinde TV kanallarında yayınlanmaktadır.
Dizi, II. Dünya Savaşı sırasında Amerikan ordusunun 506.Alay'ın 101.Hava Gücüne bağlı Easy Bölüğü askerlerinin yaşadıkları tecrübeler esas alınarak kurgulanmıştır. Dizi, öncelikle askerlerin temel eğitim aldığı Georgia'daki Toccoa kampından başlamıştır. Devamında ise Normandiya Çıkarması, Operasyon Market Garden ve savaşın sonunda doğru gerçekleşen Bastogne Savaşı ile sona ermiştir.
Dizideki olaylar Ambrose'nin Easy Bölüğünden hayatta olanlar ile gerçekleştirdiği bire bir röportajlar ile şekillendirilmiştir. Ayrıca savaş sonrası hayatta kalmayı başaran askerlerin yazdıkları kitaplardan da yararlanılmıştır.
Tür Macera, Dram, Savaş Süresi 705 dakika Başrol Oyuncuları Damian Lewis Donnie Wahlberg Ron Livingston Matthe Settle Neal McDonough Yönetmen Phil Alden Robinson Richard Loncraine Mikael Salomon David Nutter Tom Hanks David Leland David Frankel Tony To Başlama Tarihi 1989 – 2002 Bölüm Sayısı 10
2005'te Show Tv'de gece yarısı yayınlanıyordu çok severek izliyordum
bunun bide filmi vardı galiba ? Eskiden hatırlıyorum bu ismi... Arkadaşlar bunu izleyebileceğim site öneriniz varmı alt yazılı ? PM den ulaşın.
Bende bütün bölümleri mevcut. Tom Hanks ve Steven Spielberg Saving Private Ryan filminden sonra ortaklaşa bu dizi projesini gerçekleştirmişler. Her yönden çok başarılı bir dizi.
12 yada 13 bölüm olması lazım.. Duyduğuma göre dünyanın en pahalı dizisiydi....İzlemeye değer bi dizi ama, bazı bölümleri gercekten çok sıkıcı.
Çok güzel bir dizidir. En azından ben çok sevdim. İnternetten indirip izleyebilirsin.
bazı bölümleri dışında tarihi bir dizi olarak görürsün. 2-3 bölüm çok güzeldir film tadındadır ama diğer bölümler ki birkaç bölüm çok çok sıkıcıdır.felsefeye çok girerler 1-2 aksiyon sahnesinden başka etrafta dandikten bomba patlar o kadar. ama izlemek gerekir
10 bölümdür 2.dünya savasını abd tarafından anlatiyor tabi biraz amerika sempatisi var dogal olarak ama genede güzel dizi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme