bana yardımınız dokunabilirmi? club penguin gibi bir web tabanlı chat oyunu linki verebilirmisiniz?
salak karga diye bişey vardı reklamını gördüydüm onda da chat yapılıyodu galiba sitesini bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: enflasyon
salak karga diye bişey vardı reklamını gördüydüm onda da chat yapılıyodu galiba sitesini bilmiyorum
www.gazogen.com
quote:
Orijinalden alıntı: SilverOne
www.gazogen.com
Alıntıları Göster
abicim gazogene girmek için cep telefonuna birşey indirmek gerekiyor o olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: cihat55
abicim gazogene girmek için cep telefonuna birşey indirmek gerekiyor o olmaz
Alıntıları Göster
ya o aptalkarga galiba bn girdim çok saçma bişi yha süresi hesapta kalıyo ve her saat için paran artıo çok saçma bişi hiç bi işi yok oyunda
quote:
Orijinalden alıntı: desperad0
ya o aptalkarga galiba bn girdim çok saçma bişi yha süresi hesapta kalıyo ve her saat için paran artıo çok saçma bişi hiç bi işi yok oyunda
Alıntıları Göster
Club Penguin'e benzer bir oyun niye arıyorsunki Club Penguin oyna
quote:
Orijinalden alıntı: mr_trainer
Club Penguin'e benzer bir oyun niye arıyorsunki Club Penguin oyna
Alıntıları Göster
yha beyler club penguen parasız oynuyunca sıkıyo yani eşya olmak yoksa sabahtan akşama kadar oyun oyun oyun onu oynucama açar kraloyunu oynarım yani....
yha beyler club penguen parasız oynuyunca sıkıyo yani eşya olmak yoksa sabahtan akşama kadar oyun oyun oyun onu oynucama açar kraloyunu oynarım yani....
Alıntıları Göster
para biriktir sonra Member ol. yani olursun nolcakki YTL olarak bakarsak aylık 8YTL e yaklaşık oluyo...
quote:
para biriktir sonra Member ol. yani olursun nolcakki YTL olarak bakarsak aylık 8YTL e yaklaşık oluyo...
Alıntıları Göster
salak kargaya nereden bakıcam acaba
quote:
Orijinalden alıntı: cihat55
salak kargaya nereden bakıcam acaba
Alıntıları Göster
salak karga nası bi şey
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: mr_trainer