Şimdi Ara

BANA YARDIM EDİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bundan 4 yıl önce iyi bir fakülteyi kazandım. İlk yıl problemsiz devam ederken, ikinci yılın ortasında bir rahatsızlık geçirdim.. Bu zamana kadar hayatımda hep başarılı olmuş çoğu sene dereceye girmiş dershaneye bile para vermeyip ücretsiz okumuş bir öğrenciydim.. Yani ailemin ve çevremin övgüyle bahsettiği bir öğrenci oldum hep. Derken işler kötü gitti ve üniversite sınavının sonucunda bulunduğum fakülteyi %50 burslu kazandım. Tercih zamanı ailem bir yıl kaybetmemi istemediği için bu fakülteye kendi isteğiyle beni yollama kararı aldı.. Rahatsızlıktan sonra ben de işler sıkıntıya girdi ve 2 yıl yaz okuluna kaldım ve ailem bu yaz okulları için ayrıca ücret vs vs ödedi.. Ve daha da kötüsü oldu bu yıl bitmesi gereken okulum kendini bilmez egoist bir hoca yüzünden yarım dönem uzadı.. Tüm bu olaylar olurken ailemin bana tavrı değişmeye başladı... Sanki bugüne kadar onları gururlandıran ben değilmişim gibi şuan bana sanki onlara yükmüşüm fazlalılıkmışım daha da kötüsü gerizekalıymışım gibi davranıyor, dediklerimin onlar için bir önemi yokmuş sanki boşluğa konuşuyormuşum gibi hareket ediyorlar... Yani yav he he muhabbetine dönüyor bir süreden sonra diyaloglarımız.. Ve bu benim kendime olan özgüvenimi ÖLDÜRÜYOR.... Bu üniversiteye gönderirlerken kendi istekleri vardı, bu rahatsızlık olup durumlar bu hale gelmesinde benim bir suçum yoktu.. Daha fazla masraf olmasın diye yarım dönemi sadece sınavdan sınava gidip geleyim diye çıktım memlekete geldim fakat nerdeyse hergün evdekilerle tartışıyorum ve babam konu ne olursa olsun bir şekilde işi benim okula verdiği paraya bağlıyor mesela annem şunu alalım dediğinde alamayız okula o kadar para verdik kredi çektik şöyle şöyle yapalım dendiğinde daha okulun borcu bitmedi vs diyor sürekli.. Ve benimle tartışmalarında hep seni okuttuk ya böyle yapacaktın bize vs tarzı cümleler kuruyor.. Bunlar beni çok yaralıyor nerdeyse kendime olan özgüvenimi kaybetmek üzereyim lütfen bana akıl verin evdekilere nasıl davranayım..?

Not; annem emekli babam hala çalışıyor ve babamın tarlası evi vs malı var bu süre zarfında da bir tanesi bile satmadı hep kredi çekti sat dediğimizde satamam alıcı yok vs diyerek oyalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• mezum ol ailenlede çok ilişkili olma yani onlardan uzakta bir işe gir bu konulardan uzaklaş aile çok güzelde belli yaştan sonra ayrılma vaktin gelmiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban mal satmama konusunda hakli niye satsin adam malini

• Yardimi %98i ozguvensiz bir forumdan ariyorsun hmm

• quote:

Orijinalden alıntı: ata1606

mezum ol ailenlede çok ilişkili olma yani onlardan uzakta bir işe gir bu konulardan uzaklaş aile çok güzelde belli yaştan sonra ayrılma vaktin gelmiştir

Eyvallah hocam sağolasın yardımın için. Aynı şey benim de aklıma geldi fakat yaşadığım il küçük bir yer ailemin bana ulaşması kolay olur.. Okuduğum şehirde yaşamayı düşündüm fakat bu seferde o kadar okuttuk çekti gitti kaç yaşımıza geldik bizle ilgilenmiyor bile muhabbeti olacak çok iyi biliyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: SiSKHoBBiT

Baban mal satmama konusunda hakli niye satsin adam malini

Niye aile zor günler için yok mudur? Sokaktan geçen bir adamla aynı muameleyi yapacaksa dışardaki insandan ne farkı olcak benim için?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER Bİ YARDIM EDİN ACİL
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.