Şimdi Ara

Bana yakışan saçı hangi berber anlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar saç konusunda çok büyük sıkıntılarım var bana nasıl bi saç tipi yakışır bilmiyorum geçen gün traş oldum saçım düzdür ve saçım uzundu biraz önden kaşlara kadar geliodu fauller kulak memesine eşitti bende berbere dedim abi makasla her tarafından kısalt dedim yine berberin gazabına uradım :D istediğim saç yine olmadı gerçi nasıl bi saç istiorum onu bende bilmiorum :D saçımı her kestirdiğimde pişmanlık duyuyorum aslında bana kalsa kestirmicemde peder zorluo adamı deli edene kadar uzatıom saçları :D baktım iyice fırlıyo hemen berbere gidiom :D uzun saç bana çok yakışıo uzayınca waxla şekilde veriorum ama bi türlü çok uzatamadım ha ama hani saçını gözünün altına kadar ensedende baya uzatanlar kadar deil sadece uzun istiorum. Ben nasıl bi berbere gideyim adama bana yakışcak saçı yap diyebilcek ve pişman olmayacağım berberler nerelerde bulunur yoksa bizim mahalle berberine kalsa oho eşşeğe benzetmediği kaldı onuda bekliorum yani :D bide beyler bu saç uzatmak için badem yağı filan sürüolarmış bide netten bi saç uzatan sarımsak ve bir çok bitkisel taşıyan bi şampuan buldum ismi aklımda deil araştırırsanız bulursunuz en azından saçı kestirdikten sonra böyle bişey kullanırım daha çabuk uzar bide kestirdikten sonra özgüvenimde azalıo . Evet arkadaşlar bu konuda yardım ederseniz çook dua ederim size çok büyük bi dertten kurtarırsınız beni...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah uçak kazası vermesin.
  • hayırlısı be gülüm

• amin

• takma kafana

TAKAM KAFANA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott McCall

amin

patronun kim olduğunu göster onlara
  • Evet evet ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kuaförler(Berber) adam olmaz.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ah peder izin verse göstercem ben onlara

• quote:

Orijinalden alıntı: WestCoast35

takma kafana

TAKAM KAFANA

bende senin kafana
  • Nasıl takmıyayım ya saçlarım benim herşeyim

• La kimse yardımcı olmucakmı

• Biri bişey yazsın ya of

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.