Şimdi Ara

BANA TÜRK'LÜĞÜN TANIMINI YAPABİLİR MİSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben kendi yorumumu yazıyorum

TÜRK ırkı öncelikle diğer ırklar gibi bir ırktır ama farkları vardır, Türkler ne çinlilere, araplara, italyanlara, ingilizlere benzemezler TÜRK'lerin aslı ne hristiyan ne müslüman nede musevi DEĞİLDİR. Kendi kültürleri vardır, diğer ülkelerden gelecek zararları herzaman bertaraf eder, hiç bir ülkeye zorda kalmadıkça savaş açmaz, yabancıların dediği gibi BARBAR bir ırk değildir. TÜRK'ü sadece osmanlıdan ibaret görmeyin çok daha eskisi var TÜRK'ler Ertuğrul ile çıkmadı Teoman ile çıktı, osmanlı talas savaşı sonrasında kurulmuş imparatorluktur, amaç toprak zenginliği değil bunu bilmenizi isterim

''TÜRK'ü ne arap nede diğer ülkelerle bir tutmayın''

kısa olmuş olabilir ben düşüncelerimi yazdım TÜRK diğer ırklardan üstün değil ama farkı vardır ben böyle düşünüyorum

• Kurtuluş Savaşı'nda savaşmış her soy Türktür benim için.
    not: Türklüğü üst kimlik olarak kabul ediyorum.
  • kanında belli bir oran Türklük bulunan(%100 olmak zorunda değil zira bu çok zor),Türkçe bilen,Türk kültür ve terbiyesinde yetişmiş,en önemlisi ise milli şuuru olan herkes Türktür.Zira en önemli şart kan ve bunun bilincinde olmaktır.Melez olsan bile yabancı yurtlarda ikamet etsen bile dilini sana zorla unuttursalar bile milli bilince sahip olduktan sonra Türksündür.Eğer ki sana yaptıklarının bilincinde isen ve içi Milli ülkü ile dolu ise Türkiye de ki bir çok Türkten bile daha Türksündür(Türklüğe yakışır anlamında yoksa hırsız,yalancı bir kimsede Türktür)
  • Ayrıca Türkler BARBAR bir ırktır.Barbarlık kötü bir şey değildir ki o tanımlamadan çekinelim,utanalım.Yabancıların aklı sıra bizi küçük görmek için taktığı bir lakaptan niye gocunayım ki.Biz savaşçının hasıyız.Bana göre ilkel olarak anılan Hun ve Göktürk hanedanları bizden daha medeniler.İlkel olan biziz
  • türk, kafire boyun eğmeyendir.
  • Askerde komutanın bir sözü vardı hiç unutmam
    - Türkün karnı,s#k# (sansürlüyorum), uykusu.

Bundan benim anladığım, karnı toksa, elinin altında ilişki yaşayacağı biri varsa birde üstüne tembellik yaparsa kıyamet kopsa umurunda olmaz.
    Şahsi görüştür, çalıştığım ortamlarda da deneyim ile inandığım bir cümledir.

Edit imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipro -- 29 Mart 2015; 10:52:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklük üstünlük değildir, üstün olmak için çok çalışmak gerekir. Geçmişte askeri güç önemli idi, Türkler çoğunlukla başarılı oldular; günümüzde teknolojisi gelişmiş olanlar güçlü, bu konuda bayağı başarısız olduğumuz açık. Ilk önce bunları söylemek istedim.

Türklerin çoğunluğu müslümandır ama; kendi kültürleri, töreleri vardır. Bu kültürü kaybetmek Türkleri kaybetmektir. Türkiye Cumhuriyetinde bu değerler kaybolmaya başlamıştır bile. Insanları "Islam" adı altında araplaştırıyorlar (emeviler).

Türklüğün tanımı ise; bir millet. Üstün ırk diye bir şey yoktur. Kendini geliştiren millet vardır. Yapacağımız şey, gelişmek. Atalarımız gibi Türk milletini yüceltmek için çalışmak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türk ırkı elbette ki diğer ırklardan üstündür.Fakat biz bu meziyetimizi kaybedeli çok oldu.Eksilere bile indik.Milletimiz şuan da uykudadır.Uyanmadıkça da kurtuluş ne yazık ki mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harahetta -- 28 Mart 2015; 13:04:14 >
  • Türklük Araplık yoktur. Müslümanlık vardır. Müslümanlar kardeşleştir geri kalanlardan banane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklük araplık ingilizlik bunlar tanımlanacak şeyler değildir.

Ailen 100 sene Almanyada kalsaydı Alman olurdun.
    Kısacası Annen baban kendileri türkse sen de türksün.Almansa sen de Almansın.Bu kadar basit.

Hukuken ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkes türktür.Örneğin nüfus cüzdanı Kuzey Irak Kürdistan yönetiminde olan bir Türkmen hukuken türk olmadığı gibi, Türkiye Cumhuriyeti nufus cüzdanı olan bir kürt ermeni rum hukuken Türktür.

Hangisini alırsan o.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.