Şimdi Ara

Bana sıcak geldi: Migros - Sinbo %25 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  Bana sıcak geldi: Migros - Sinbo %25 indirim

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=23129149&shopCode=39025929&shopCategoryId=32513

Dün migrosta gördüm %25 indirime girmiş 82 TL. Güzel bir makinaya benziyor ama iyimidir bilkmiyorum.

• ben de dün migros dan 20tl ye Sinbo yumurta haşlama makinesi aldım.. 25tl den indirimde.. 2 dir denedim yumurta kaç adet olursa olsun tam kıvamında sonuç.. yumurtaya zam geldi ama naapalım..
  • 18 tl ye sinbo kettle da vardı. bundan daha ucuzu olmaz
  • ben de kettle aldım çeyizime koydum hemde çok kaliteli bir ürüne benziyordu :)
  • sinbonun hangi ürününü aldıysam elimde kaldı bu markayı tavsiye etmem ama şans meselesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancantürk

http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/showProductDetail.do?psi=23129149&shopCode=39025929&shopCategoryId=32513

Dün migrosta gördüm %25 indirime girmiş 82 TL. Güzel bir makinaya benziyor ama iyimidir bilkmiyorum.

resimde görünen tost makinasını 99 liraya 5 ay önce almıştım, gayet kaliteli Ve parasını hakeden bir ürün...tek kötü yanı döküm plakaları çıkmıyor olması...söküp bulaşık makinasine atamıyorsunuz yani... soru varsa cevaplayabilirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

resimde görünen tost makinasını 99 liraya 5 ay önce almıştım, gayet kaliteli Ve parasını hakeden bir ürün...tek kötü yanı döküm plakaları çıkmıyor olması...söküp bulaşık makinasine atamıyorsunuz yani... soru varsa cevaplayabilirim...

Oha çok kötü o zaman nasıl temizlenecek o zaman çok saçma

• kampanya bitmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

quote:

quote:

Oha çok kötü o zaman nasıl temizlenecek o zaman çok saçma

benzerinden bendede var, yapıştırma gibi bir sıkıntısı yok yani o açıdan temizlemek için uğraşmaya gerek kalmıyor, bir havlu kağıdıyla bile temizleniyor

• ben çözümü yağlı kağıtla buldum... marketlerde satılan yağlı kağıtlardan alıp tost makinasının içine yerleştiriyorum , hiç kirlenmiyor o zaman... temizliğe bile gerek kalmıyor...bunun dışında tost makinası herşeyiyle on numara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerkara

sinbonun hangi ürününü aldıysam elimde kaldı bu markayı tavsiye etmem ama şans meselesi

Katiliyorum gorusunuze.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz mal alacak kadar zengin degilim :) sinbo
  • quote:

quote:

Aynı dertten ben de muzdaribim. Makineden çok memnunum ama ızgaraları temizlemek çok zahmetli. Tavsiyem; ızgarası çıkan model varsa ondan almanız.

• SİNBO..AÇILIMI:SİNİR BOZAR...UZAK DURULA..
  • sinbo şarjlı süpürgeden örnek vereyim 54 tl ye filan düşüyor ama nette 44 tl ye var pek sıcak değil kapatılsın....
  •  Bana sıcak geldi: Migros - Sinbo %25 indirim

Bu alınabilir belki. 18 TL. Bende aynısı var fakat markası başka. Çok kullanışlı bir alet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepe

SİNBO..AÇILIMI:SİNİR BOZAR...UZAK DURULA..

değişik bir yaklaşım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

kampanya bitmiş

Bitmemiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.