arkadaslar mılletı goruyorum daha yenı serverlarda hs show yapıolar..biz ise mööl mööl bakıyoruz...Adama soruyorum cfg var dıyor..Banada saglam bı cfg lınkı verrır msınız ? bide bi soru daha cfg yı attıkdan sonra sılmek ıstersem cs yı komple sılmem mı gerekır ?
Türkçeyi katledene paylaşım yapmayık
adam cfg ile iyi kasıyorsa sen o cfg yi kullandığında şuanki oynayışından daha kötü bile oynıyabilirsin onun kullandıgı ayarlar sana ters gelir en iyisi biraz işi ögrenip kendi cfg ni yapmak ayrıca bu konuda gecenki gibi olmasın türkce ile ilgili.....
bılıorum ama olsun sız bna ole bı cfg lınkı verır msınız ?
Kendin hazırla daha iyi oynarsın
nasıl hazırlayabılırım ? program lınkı verır msıız ?
Ben şu dünyaca ünlü olan oyuncular varya onların sözde cfg lerinden birini indirdim..Sonra üstüne kendim bi kaç ayar yaptım şuan gayet memnunum
Cs 1.6 yı bilmiyorum ama 1.5 de cfg ye hile gözüyle bakılıyor.En güzel oyun default olandır ;)
CFGnin oyuncu aim performansına katkısı yok denecek kadar azdır. Siz CS oynamayı bilmiyorsanız CFG size yardım edemez.CFG sadece sizin becerilerinizi daha iyi kullanabilmenizi sağlar ve kişiseldir.
Benim CFG ayarlarım size,sizin CFG ayarlarınız bana uymaz. CFG bir hile değildir,bir aimbot değildir.
Siz ise, attığım hs olsun diyerek hile arayışına giriyorsunuz.Forumda hile ve benzeri konular açmak yasaktır.
@DiabloXT
cfg den ne anladığımız önemli.Bir cfg eğer aim almayı kolaylaştırıyorsa ve diğer default oyunculardan bir fark oluşturuyorsa o cfg hiledir =). Benim oynadığım 1.5 de en azından böyle anlaşılıyor.Ama gördüğüm kadarıyla burda böyle bir izlenim yok..
Konuyu açan arkadaşa baksana,milletin çatır çatır hs attığından,ama kendisi hs atmakta aciz kaldığından yakınıyor.Burdan daha kolay hs atmak istediğini anlamak zor olmasa gerek.Oynayışı kolayştıracağına,daha kolay hs attıracağına göre hile demek zor olmasa gerek...
Vallaha Hocam Banada Lazımda Kendim Beceremiyorum Tek Kullandığım Cfg Sens 4
Cfg Kullanmıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ClassRouGe
Cfg Kullanmıyorum
Hocam İmza Ciddi Ciddi Kiralık Mı Mavara Mı YOksa
Arkadaşim CFG nedir biliyormusun config kısaltılmışıdır config nedir diyorsan senin oyunun içinde yaptıgın tüm ayarlardır bu ayarlarda walve/cstrike klasorunda config adında bir dosyadadır
Herkesin bir configi vardır yani yani senin bile configin var senin oyunda yaptıgın sadece hud_fast 1 yaptın diyelim bu bile senin konfigindir bu ayarlar için sensivity filanda girer yani en kucuk ayrıntı olsun herkes kendi alistigi config de oynar yani config senin düşündügün gibi adam ciktimmi kafalicam ascam kescem birşeye yaramaz ve sen başkasının ayarlarıyla oynuyamazsın nasıl kendi ayarlarınla başkası oynayamıcagı gibi
Kısacası config senin sandigin gibi birşey degil ayarlardır
Aynen başkasının ekipmanlarında oynuyamadigin gibi configiylede oynuyamazsin
Senin alisitigin config yani ayarların sana gore en iyi configdir...
Örnegin fnatic.f0rest config indirdin sen ona alısman imkansız gibi birşey cunku en kolay düşünelim sens farklıdır
Yani gidip iyi bir oyuncunun configini almakla iyi oynanmaz
O kadar yazdim inşallah anlamışındır ve anlatabilmiişimdir...
Öncelikle cfg hile değildir.Tabi cfg de alias komutları var bir nevi hile gibidir.Örnek :
bind "SPACE" "+bhop" alias +bhop "alias _special @bhop;@bhop" alias -bhop "alias _special" alias @bhop "special;wait;+jump;wait;-jump"
Üstteki örnekde zıplama ile daha kolay bunny yaparsınız.Zıplama tuşuna bastığınızda client burdaki komutlara göre : Zıpla,bekle,zıpla,bekle olarak algılar.sXe Aliasları engeller zaten.
Birde ayarlar vardır:
Örnek : Ben hud_centerid 1 komutunu girerek oyuncu isimlerinin ortada çıkmasını sağlıyorum.Bana göre daha rahat oluyor. hud_fastswitch 1 komutu ilede silahlarımı daha hızlı değiştiriyorum.Yani 1 tuşuna basar basmaz elime Primary Weapon geliyor.
Olay bundan ibaret.
quote:
Orjinalden alıntı: Just be*
Ayrı telden çalıyoruz sanırım.Bizim ayarlarımız da var bizim de config.cfg dosyamız var haklısın.Benim kastettiğim aim almayı kolaylaştıran duvar saydamlaştıran cfg ler..
Konu kapanır sen normal cfg değil hile için cfg arıyorsun
quote:
Orjinalden alıntı: huseyin16
quote:
Orjinalden alıntı: Just be*
Ayrı telden çalıyoruz sanırım.Bizim ayarlarımız da var bizim de config.cfg dosyamız var haklısın.Benim kastettiğim aim almayı kolaylaştıran duvar saydamlaştıran cfg ler..
Konu kapanır sen normal cfg değil hile için cfg arıyorsun