Şimdi Ara

Bana muhabbeti güzel olan bir klan.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önerebilir misiniz? ıs tankım var ts3 kullanıyorum muhabbeti saran ve kalabalık bi klan lazım bana. ayrıca oyunun inceliklerinide öğrenebileceğim bir klan.

• Sohbet istiyorsan seni TPTS2'ye bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi villager -- 7 Kasım 2012; 18:04:21 >
  • sana muhabbeti olan klan lazım ama bakalım Türk klanlarının IS tankı lazım mı hiç sormuyosun ?

fun amacıyla kurulmuş Türk klanı yok benim bildiğim

yabancı dilin iyiyse birçok eğlence amaçlı klan var yabancılarda veya akademi adı altında

elinde en az 1 tane t10 olmak zorunda bir çok klanın giriş şartlarından biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeinDe -- 7 Kasım 2012; 20:45:21 >
  • BABA Klanlar birliğine başvurabilirsin kardeş. Her seviyede kişi için clan mevcut ve 4 clan aynı ts yi kullandığı için hemen her saat bir sürü online var

BABA-1453-EKSEN-LEVEL
  • @Principes başvurayım kabul edersiniz umarım.
    @CeinDe haklısın ancak t10 tank hemen alınmıyor bildiğim kadarıyla zaten ısyi almak için çok uğraştım birde bir süre ara vermiştim oynamaya.
    @StByErdeM BABA klanına başvurdum cevap vermediler henüz. LEVEL klanına girdim klan ölü gibi kimse konuşmuyor ve klanın başındaki insanda kibarlıktan eser yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.