Şimdi Ara

Bana makas atan Mini Cooper takla attı! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
1
Favori
4.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forumdakilere bulaşan yanıyor valla

    Daha geçen de birini sıkıştıran RCZ karşı şeride geçip Caddy'e girmişti.
  • Ben gördüm kazayı. Kaldırıma çıkan Fiorino senin miydi? Yazık olmuş mini coopera.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

    Ben gördüm kazayı. Kaldırıma çıkan Fiorino senin miydi? Yazık olmuş mini coopera.

    Hayır ben 3 araba arkasinda idim. Yolda bir sürü de kamyon vardı diye hiç acele etmedim.

    Aracim citroen grand picasso.. Öyle atraksiyonlara girebilecek bişi değil. .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaferdurukan

    bende maslak snayine gidiyordum önünden geçtim. siyah açılır tavan araçtı galiba. askeriyenin tam önünde yan yatmıştı. şehrin göbeğinde böyle makas atanlarda nefret ediyorum. bunlar yüzünden kaç kez tehlike atlattım ben hesabı yoktur. kafası gözü patlasaydı da aylarca arabaya binemeseydi zerre acımıyorum

    Evet araç o. İstinye park yokusunu tirmanirken gaza geldi birden.. istinye parkin ışıkları nda bile rahat durmuyordu..

    C180 makas videosunu izleyerek büyüyen böyle abuk sabuk bir gençlik geliyor iste..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi olmuş. bombayı şuraya kurayım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eczman2000


    quote:

    Orijinalden alıntı: Berk Erden

    Mini cooperla takla atmak da yetenek ister yani

    Bence de..

    minicooperla takla atan cok takla atmasıyla meshur zaten =)
  • Ben 220-230 ile sol şeritte giderken arkadan yol almak için beni sıkıştıran araç gördüm,ibretimi aldım.Bundan sonra şaşırmıyorum.

    Ayrıca Mini, stock değilse zaptetmek zor,hele bir de direksiyonunda aymaz birisi varsa,aracın doğal yapısından kanaklanan pekçok etmenle de birleşince saatli bombadır o araç.
  • Herşey tadında iyi, takla atmakla atmamak arasında ince bir çizgi var(herşey olduğu gibi) mühim olan o çizgi üzerinde kalmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: K.B.R.O

    O yüzden cok trafik vardı demekki. İki dk lık yolu yarim saatte zor gectik
    quote:


    O yüzden cok trafik vardı demekki. İki dk lık yolu yarim saatte zor gectik

    kalabalık bir yol. Böyle on bin kişiye yarımşar saat kaybettirdilerse topluma 6 aylık hapis cezası kesmiş beceriksiz...

    Neyse ki savcı değilim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaptorFX

    Bugün bir megane da zincirleme kazaya sebep oluyordu. Akıllı çok iyi makas attığını sanarak bir de güle oynaya gidiyor. Yanda anası, arka taraf orta yaşlı bir iki kişi bir kaç da çocuk bir de. Ben orta şeritte öndekine 1 araç mesafe bırakarak gidiyorum bir baktım bu aklı evvel makasla geliyor. Sağıma girdi ama en sağdaki baya yavaş gidiyordu. Ben zaten sabit hızlayım, öndeki de öyle. Bu sağa girdi tam öndekine girecek benimle aynı hizada, ben arkaya baktım araç yok asıldım frene ( kontrollü şekilde ) bu da kendini benim önüme zor attı. Hala şen şakrak aklı evvel. Araçta aile var diye sadece kornayla ailesinin halini hatrını sordum. Sonra bu sol boşalınca yine bir sola ordan birden sağa ki önümdeki bu sefer zor frenleyip yol verdi yoksa kesin giriyorlardı bir birlerine. Aynı teknik yöntemlerle makas üzeri makas gitti bu aklı evvel.

    Eminim akıllı kendini çok becerikli sanıyordur. Artık varacağı yere sağ salim gidebildi mi ya da başka birinin canına kast etti mi bilmiyorum ama o kafayla kaza yapacağı %100.

    Hadi bu kıç kadar megane 2 hble yapıyor. Bugün koca tır yaptı aynısını gebze civarında. Kendini orta şeride oradan da sol şeride öyle bir attı ki dorse bir sağa bir sola savruldu. Ne sinyal ne bir halt saat 2 civarıydı belki denk gelen olmuştur.

    Ayrıca 130la varan turizm otobüsüne de yetişemedim. Adam 130la giderken ki 3 tırı solluyorum sağa geçme şansım yok, selektör manyağı yaptı beni. İlk fırsatta attım kendimi sağa o da bastı gitti. Ben sabit 130la yetişemedim. Aksini iddia edene benzeri video çekerim bir dahasına koyarım. Çünkü sürekli başıma gelen olaylar yazdıklarım. ( Tır makası sürekli denk gelse de dorsenin savrulması sürekli denk gelmiyor Allah'tan. )


    Ülkemizde büyük araç kullananlar çok tehlikeli araç kullanıyor. Bir defa kamyon sollamaya çıktım, hızım 120 ve adamı geçemedim. Yol hafif yokuş aşağı idi de 140 civarında bir hıza çıktım, önüne öyle geçtim adamın. Yol gidiş geliş, o hızla kendini de beni de tehlikeye soktu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 24 Şubat 2013; 19:22:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • güzel olmuş
  • Bende sırf bu hız yüzünden 4-5kere kaza geçiricektim.

    1kere kaza yaptım ondada arkadan 80km ile giderken frene bir anda asıldım, abs vs herşey çalıstı büyük ihtimal 10-20km ile çarptım, ön tarafta aracın bagaj kayboldu resmen.
    Suç bende ama bir o kadar suç ondada, önümde gidiyorsun ben hadi hızlanıyorum sağa dönücen niye sinyal vermen, sinyal vermeden tak diye yavaşlarsan böyle arkadan girerler. (bunda araçta arkadaşlarım vardı)


    Diğeri kaza değil son anda ben yırttım ama arkadaşım kaldırıma çıktı, alışverişmerkezinden cıktık ben 100km civarı gidiyorum okula 1km kaldı yanımdan 116 geçti, baktım arkadaş yetiştim arkasına, U döndükten sonra geçtim ama ikimizde gazdan ayağı çekmiyoruz, kim çekse yenilicek, okulun girişine 150-200metre var ya girişi kaçırıp 1km sonraki dönüşten gelicez yada orada bir yere çarpıcaz. İkimizde frene asıldık son anda, ben tam girişin orda durdum baktım bu hala duramadı, kontrolüde kaybetti kaldırıma cıktı iyiki kendisindede araçtata hasar yoktu. (kapıştıgımda araçta sadece ben olurum, aileden biri olsa kaybı beni vicdanen çökertir, arkadaşlarım olsa hepimiz ölsek aileme problem, tekken zararım sadece kendimi ve eğer allah korusun bişi olursa aileme üzüntü olur)


    bu tür şeyler evet çok zevkli ama şehirde fazla trafik olunca hayatta yapmam. son olaydan sonra artık pek hızda yapmıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 24 Şubat 2013; 19:32:43 >




  • Umarım ders olmuştur.
  • Colt czt alın onlara günün gösterin hocam.Şaka bir yana büyük geçmiş olsun.
  • Önüne gelen makas atmaya kalkışırsa böyle olur.
  • Atarlı gençlik fazla atar bir tarafa batar.
  • Aks mesafesi kısa olduğu için çok çevik bu da sürücüsüne aşırı bir güven veriyor ama yine aynı sebepten dengesi bozulunca toplanması çok zor bir araba mini.

    Süspansiyonların çalışma mesafesi çok kısa ve ayarları sert, üstüne bir de asılı kütlesi düşük olduğu için makasta vs bozuk zemine denk gelince çok beklenmedik tepkiler verebiliyor.
  • synthesizer'e makas atan cooper pert oldu
  • Olsun bunlar diyeemem yine de uzulurum ama su bir gercek ki sehir icinde bu tip hareket yapanlardan nefret ediyorum. Sonucta yola heran bir cocuk cikabilir. Yada masum biri.
    Bende c5 kullaniyorum ama e5 te 90-100 km arasi kullairiim acelem oldugunda ise max130 a kadar cikarim. Gideceginiz yere yola cikarken 10 dakika erken ciksaniz aradaki farki kapatirsiniz. . Yani sunu deneyin gorecekseniz. Adapazari gebze arasi bir mesafeyi 140 km ile gitmekle 100 km hizla girmek arasinda 15 dakika gibi bir sure oynuyor o yuzden bence hayati riske etmeye gerek yok. Hele boyle mini gibi kucuk araclarla hic gerek yok.

    Aracimin saate 200 km uzerine cok rahat cikabildigini biliyor olmam bunu baskalariana ispatlamami gerektirmez

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani kendindren başka kimseye zarar vermediyse üzülecek bir şey yok
    Ben de bu akşam üstü havalimanı kavşağında arkamdaki 207ye makas atmaya çalışan fiestanın hevesini kursağında bıraktığım için özür dilerim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.