Şimdi Ara

Bana İş verin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben bir süredir Java öğreniyorum tabi bunu geliştirmek için bana bir ödev gibi bir şey lazım Bir proje söyleyin bende yapayım biraz gelişirim belki.

• ne kadar süredir öğreniyorsun? alt yapın nasıl? şidiye kadar ne gibi projeler yaptın?
  • 5-6 gündür öğreniyorum şimdiye kadar küçük bir android oyun yaptım kareler ile başka birşey yapmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xray_tr_RT

Merhaba arkadaşlar ben bir süredir Java öğreniyorum tabi bunu geliştirmek için bana bir ödev gibi bir şey lazım Bir proje söyleyin bende yapayım biraz gelişirim belki.

Arkadaşım 5-6 günde ne öğrendin ne oyunu ben anlamıyorum sen sürekli konu açıyosun ama okumuyosun galiba yazılıma bir ömür vermek lazım en az 2 senede öğrenirsin ama öyle öğrenrsin işte bir oyun yapmak için kaç kişilik bir ekip çalışıyo haberin varmı önce açtığın konuları oku sonra öğren sonra bişeyler yap app inventor kullanarak uygulama yazmak seni bi yere götürmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha Sanay -- 7 Temmuz 2014; 13:37:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Taha Sanay

quote:

Orijinalden alıntı: Xray_tr_RT

Merhaba arkadaşlar ben bir süredir Java öğreniyorum tabi bunu geliştirmek için bana bir ödev gibi bir şey lazım Bir proje söyleyin bende yapayım biraz gelişirim belki.

Arkadaşım 5-6 günde ne öğrendin ne oyunu ben anlamıyorum sen sürekli konu açıyosun ama okumuyosun galiba yazılıma bir ömür vermek lazım en az 2 senede öğrenirsin ama öyle öğrenrsin işte bir oyun yapmak için kaç kişilik bir ekip çalışıyo haberin varmı önce açtığın konuları oku sonra öğren sonra bişeyler yap app inventor kullanarak uygulama yazmak seni bi yere götürmez

Abim haklısın hemen yapamam ama yani game maker ile androide ilettim 2 tane küpü hareket ettirmek çokda zor değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben anlıyorum seni heyecanlisin bişeyler yapmak istiyosun ama hemen olmaz zamanla geliştirirsin bişeyler yapanlardan bi eksiğin yok ama sabırla öğrenip yavaş yavaş gelişiceksin bu işte onemli olan bilgi sen bilgini arttirmaya bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saol Taha abi çok yardım ediyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne demek kardeşim yardımız dokunuyosa ne mutlu

• quote:

Ne demek kardeşim yardımız dokunuyosa ne mutlu

Abim birşey daha sorcam sen bu işleri iyi biliyorsun bana bu işlere nasıl başladın ne ile başladın hangi programlarla başladın ilk hangi programı yaptın bana biraz bahsedebilirmisin Teşekkürelr.
  • Biiyorum ama çok iyi diyemem sana başlangıç icinmicrosoft açık akademiyi öneririm mobil programlama algoritma .net VB öğretiyo bunun yaninda udemy var ama cogu eğitim paralı bence açık akademiye başla hem başarılı olursan microsoftta işinde hazır bir çok yazilim dilide öğrenmiş olursun boyle surekli konu açmak yerine gunluk tarzi bi konu ac ilerlemelerini orda paylaş bizde yardimci olalım

• quote:

Biiyorum ama çok iyi diyemem sana başlangıç icinmicrosoft açık akademiyi öneririm mobil programlama algoritma .net VB öğretiyo bunun yaninda udemy var ama cogu eğitim paralı bence açık akademiye başla hem başarılı olursan microsoftta işinde hazır bir çok yazilim dilide öğrenmiş olursun boyle surekli konu açmak yerine gunluk tarzi bi konu ac ilerlemelerini orda paylaş bizde yardimci olalım

Microsoft açık akademiye başladım teşekkürler taha abi.Son bir sorum olcak şuan için yaptığın geliştirdiğin bir program filan varmı.Birde hangi alanda uzmansın taha abim.Taha abi sende olmazsan bana kim yardım edecek.Teşekkürler

• Su anda bilgi birikimimi arttirmaya çalışiyorum bi proje üstünde çalışmiyorum bloguma yayin yapıyorum arada html,css,jquery biliyorum php öğrenmeye çalışiyorum microsoft açık akademidede c# .net ve Visual basic bilgimi arttırmaya çalışiyorum android alaninda bi kac proje yapmıştım ama çok profesyonel değildi ama sana tavsiyem ingilizceni geliştir maddi durum uygunsa kursa fln git ing cok önemli

• worlthetech.blogspot.com edb sitesi tarzinda ama alan adina para vermek istemediğim için blog olarak geçiyo bu arada abi gerek yok 16 yaşındayim bende bilgi için bolca oku ingilizce kaynak türkce ne bulursan oku aklına gelenleri not al bi yereki unutma hemen not al algoritma çıkar takılırsn yardımcı olurum

• Tamam taha kardeşim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.