SEvgili ko2 oyuncusu! senı çok seviyoruz bizim için o kadar özelsin ki senın şifreni korumak istiyoruz zahmet
olmazsa bize aşağıdaki boşlukları eksiksiz doldur. sonra işlem için 2 saat oyuna girme
1) ID........ 2)şifren...... 3)Msn Adresin.......(sana ulaşmak için) 4)Annenin Kızlık Soyadı...................(inandırmak lasım dime) 5)Itemlerin..............(sağlamsa yaz bizi uğraştırma) 6)Daha önce Hiç Hecklendinizmi(Olmadıysa birasdan tadarsın)
İyi Oyunlar Ko(dumu İndirren)2 Network Hotmail,yahoo,heyooo servisi
bak bu süper bi msj olurdu
çok güzel
su na bi bakarmısın cwp bekliom
bende öle yaptım msn olarak 5 kişini msn var şifresi olarak ama arkadaşların yoksa
sağ olasın
yanlız dikkat et F9Devil farklı askere gitti ve giderken chari arkadaşlarına verdi ve arkadaşları farklı farklı ipden girdiğini gmler tespit etti ve hacklendini sanıp banladılar
Köle bi fake daha inandırcı olurdu http://bb.domaindlx.com/67sd272/asd.html mail adresini şifreni girince bana gelior direk ama çalışmıyor şuan o yuzden verdim yanlış anlama olmasın inanmayın böle fakelere
msn en kalen**r@hotmail.com
yeah
quote:
Orjinalden alıntı: IxArCKaNxI
SEvgili ko2 oyuncusu! senı çok seviyoruz bizim için o kadar özelsin ki senın şifreni korumak istiyoruz zahmet
olmazsa bize aşağıdaki boşlukları eksiksiz doldur. sonra işlem için 2 saat oyuna girme
1) ID........ 2)şifren...... 3)Msn Adresin.......(sana ulaşmak için) 4)Annenin Kızlık Soyadı...................(inandırmak lasım dime) 5)Itemlerin..............(sağlamsa yaz bizi uğraştırma) 6)Daha önce Hiç Hecklendinizmi(Olmadıysa birasdan tadarsın)
İyi Oyunlar Ko(dumu İndirren)2 Network Hotmail,yahoo,heyooo servisi
bak bu süper bi msj olurdu
süper
quote:
Orjinalden alıntı: EredLithui
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Yalnız olaya bak üyeliğinize başka bi ip adresinden giriş yapıldığı tespit edilmiştir .. Saçmalığa gel
Bu kadarmı Saçmalık olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme